Latest News

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Μακέτα-χρυσάφι για το νέο δημαρχείο

Πολύ ακριβά πλήρωσε την επικοινωνιακή του πολιτική ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας. Κυριολεκτικά και μεταφορικά. Η μακέτα που βλέπετε, δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από ενάμισι χρόνο, επισήμως...



...για να ενημερωθούν οι πειραιώτες ότι θα μετατρέψει το γιαπί της Ραλλείου σε νέο δημαρχείο Πειραιά, ανεπισήμως να κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι με ένα ακόμα κτίριο που δεν θα έφτιαχνε ποτέ! 

Αν και τα παπαγαλάκια του "ψηλού" εκθείαζαν την πρωτοβουλία του να μετατρέψει το γιαπί σε νέο δημαρχείο, ωστόσο κάτι έπρεπε να δείξει η δημοτική αρχή προκειμένου να φανεί ότι υπάρχει...σχέδιο και όραμα. Πληροφορηθήκαμε λοιπόν, πως ο πολυμήχανος πρώην γ.γ. του δήμου Πειραιά Γιώργος Οικονομόπουλος, ζήτησε από φίλο του αρχιτέκτονα να φτιάξει μια μακέτα για το πως θα είναι το νέο δημαρχείο, άσχετα αν είχαν σκοπό εξ αρχής να μην γίνει ποτέ! Το "ζουμί" της υπόθεσης είναι ότι την δουλειά του κολλητού-αρχιτέκτονα, την πλήρωσε ο δήμος Πειραιά! Και μάλιστα πολύ ακριβά, καθώς κόστισε αρκετές χιλιάδες ευρώ! Έτσι, ο Γιώργος Οικονομόπουλος έκανε το επικοινωνιακό παιχνιδάκι με χρήματα του πειραϊκού λαού, με τον Παναγιώτη Φασούλα να δίνει και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης του...έργου!

@ Μιλάμε για επικοινωνία της πλάκας με μακέτες πολυτελείας...