Latest News

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Άλλα λόγια για ν΄ αγαπιόμαστε...

Το "Reportaz Net" έγραψε για τα έκτροπα που σημειώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.  Μάλιστα, επεσήμανε πως όσα συνέβησαν στον 7ο όροφο της πλατείας Κοραή δεν τιμούν ούτε το θεσμό, αλλά ούτε και τους αιρετούς. Περισσότερο όμως όσους...
...ξεπέρασαν τα όρια εκείνο το βράδυ, αλλά κι εκείνους που δεν φρόντισαν να παρέμβουν και απλώς παρακολουθούσαν δημοτικούς σύμβουλους να μαλώνουν μεταξύ τους ή συναδέλφους τους να τρώνε ξύλο από πολίτες που τους εμπόδιζαν ν' αποχωρίσουν από την αίθουσα, αν δεν καταθέσουν τη δική τους άποψη για τη μεταφορά ενός παρτεριού στην πλατεία Κοραή. ( Σ.Σ. Η θέση μας δεν απέχει πολύ από τη δική τους, αν κι αυτό δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. )
Ωστόσο, τα επεισόδια αποσιωπήθηκε απ΄άλλα μέσα, αν κι αυτό ήταν μια πραγματικότητα, όπως έχουμε ξαναγράψει σε προηγούμενη ανάρτηση  
( http://reportaznet.blogspot.com/2010/12/blog-post_5221.html )                      
H αποκάλυψη του Reportaz Net" προκάλεσε αντιδράσεις, ενώ μάλλον ενοχλήθηκαν κάποιοι από τους εμπλεκόμενους, εκ των οποίων ορισμένοι αισθάνθηκαν την ανάγκη να στείλουν επιστολή. 
Αυτό είναι λίγο πολύ κατανοητό. Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε είναι πως μπορείς να γράφεις για επεισόδια στο δημοτικό συμβούλιο και σου απαντούν αναλυτικά γιατί πιστεύουν πως δεν έπρεπε να γίνει το ξήλωμα του παρτεριού. Δεν λένε ούτε κουβέντα για τα έκτροπα στο δημαρχείο.
@Δηλαδή, αλλά λόγια ν' αγαπιόμαστε, σύντροφοι...