Latest News

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Τι ισχυρίζεται ο Γιάννης Καρδαράς

Ο  δημοτικός σύμβουλος με το «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ» κι εκλεγμένος με τη «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ» Γιάννης Καρδαράς μας απέστειλε e-mail, με αφορμή τις προηγούμενες αναρτήσεις σχετικά με τα έκτροπα κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.
Στην επιστολή του σημειώνει τα ακόλουθα:
"Προς το blog Reportaz Net

Αξιότιμοι κύριοι,

1. Αντί απάντησης στο σχόλιό σας περί δήθεν «συνεννοήσεων» με Νεαρούς κλπ, καθώς και περί «κλίκας των αριστερών» που ανήκω, σας αποστέλλω την ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ που απέστειλα εγώ ο ίδιος στο νέο Δήμαρχο κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο από την οποία εξάγονται συμπεράσματα για τον «εξευτελισμό» των θεσμών.
2. Σας στέλνω με σκανάρισμα την με αριθμ. πρωτ. 2300/8-9-2010 ΕΝΤΟΛΗ του Αντιδημάρχου ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κ. Π. Αγγελόπουλου, όπου δικαιολογεί το «ξήλωμα του κήπου για την απρόσκοπτη προσβασιμότητα των πεζών και των Α.μ.Ε.Α. (άτομα με ειδικές ανάγκες) που παρεμποδίζεται από την ύπαρξη παρτεριών, στύλων ...
Σχόλιο: Τώρα θυμήθηκε ο κ. Αγγελόπουλος τα Α.μ.Ε.Α. μόλις φτιάχθηκε η επιχείρηση ΓΚΛΟΥ κλπ.
3. Σας στέλνω επίσης με σκανάρισμα το υπ’ αριθμ. 457/2-8-2010 ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. από το οποίο φαίνεται ότι η κ. ΕΥΑΓ. ΣΑΡΡΗ, οι κ.κ. ΚΑΡΛΕΣ, ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ,ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Θ., καταψήφισαν τη σύνταξη μελέτης για το «ξήλωμα» του κήπου.
4. Σας στέλνω με σκανάρισμα τις δηλώσεις της κ. ΣΑΡΡΗ ΕΥΑΓΓ. Της 4/8/2010 στην εφημερίδα «ΔΗΜΟΤΗΣ» περί εύνοιας στα επιχειρηματικά συμφέροντα!!!
5. Σας στέλνω την με αριθμ. 719/29-11-2010 νέα απόφαση του Δ.Σ. όπου μετά τις εκλογές της 7/7/2010 οι κ.κ. ΣΑΡΡΗ, ΚΑΡΛΕΣ, ΚΑΤΣΑΦΑΔΟΣ, ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ κλπ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ της καταστροφής του κήπου και υπέρ των τραπεζοκαθισμάτων της επιχείρησης ΓΚΛΟΥ που στις 2/8/2010 μετά βδελυγμίας κατήγγειλαν!!!
6. Σας στέλνω το με αριθμ. πρωτ. 1762/7-12-2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ο οποίος καταγγέλλει «ιδιωτικές ζώνες», «ανεξέλεγκτες καταστάσεις» περί «ξηλώματος παρτεριών» κλπ.
Σχόλιο: Μήπως και ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ έγινε ΣΥΡΙΖΑ και δεν το ξέρουμε;
Αφήστε ότι τουλάχιστον εγώ δεν είμαι στο Δημοτικό Συμβούλιο ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ ΣΥΝ ΟΥΤΕ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ.
7. Η ΕΠΑΕ απέρριψε πανηγυρικά (με ψήφους 4-1) τα σχέδια τοπικής(!) ανάπλασης της Πλ.Κοραή που υπέβαλε ο Δήμος και έχει υπάρξει ανάκληση της άδειας του Δ.Σ. Σας στέλνω και πως ήταν ο ΚΗΠΟΣ προτού παράνομα ξηλωθεί στην πλατεία Κοραή, για την ιστορία.
8. Τέλος σας στέλνω δημοσιεύματα για τη «ΛΟΥΗΣ ΚΡΟΥΙΖΙΣ» που σύμφωνα με τους κ.κ. ΚΑΡΛΕ, ΔΑΒΑΚΗ, ΚΑΛΑΓΙΑ και άλλους ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΛΟΥΗ ΛΟΥΙΖΟΥ και πρέπει να δώσει ο Δήμος Πειραιά πάρκινγκ μήκους 16 μέτρων (!!!) σύμφωνα με την αίτησή του έξω από τα γραφεία της επιχείρησής του!!!
Από ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΞΑΓΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ!!!
Και επειδή είστε ένα blog που επιθυμείτε την πολυφωνία ΠΑΡΑΚΑΛΩ να δημοσιεύσετε την απάντησή μου στο σχόλιό σας."
Πειραιάς, 16/12/2010

Με τιμή

Γιάννης Καρδαράς
Δικηγόρος
Δημοτικός Σύμβουλος με τη Δημοτική Κίνηση «ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ»
Εκλεγμένος με τη Δημοτική Κίνηση «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ»


@ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ 
Δημοσιεύουμε ολόκληρη την εισαγωγική επιστολή, αλλά όχι τα επιμέρους έγγραφα. Κάποια έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε λόγω έλλειψη χώρου, ενώ ορισμένα έχουν δημοσιευτεί ήδη αλλού, άρα δεν υπάρχει λόγος να ξανά μπουν κι εδώ...