Latest News

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Άρωμα εξωθεσμικής παρέμβασης...


Η άρνηση του αντιδημάρχου Οικονομικών Αντώνη Αρώνη να δώσει εντολή για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι στο "Κανάλι Ένα", εφόσον τα χρήματά τους βρίσκονται στο ταμείο του δήμου...
...πηγάζει από το γεγονός ότι ο επόμενος(!) γενικός γραμματέας του δήμου Πειραιά Στέλιος Διαμαντίδης, με παρέμβαση του, ζήτησε να...υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι μόνιμοι εργαζόμενοι το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Αντί να αρνηθεί την παρέμβαση Διαμαντίδη, από τη στιγμή που διοικεί τον δήμο και ως αναπληρωτής δημάρχου (ο Φασούλας είναι ακόμα στην Αμερική;) και να πληρώσει τους εργαζόμενους του Κ1, που έχουν να δουν το χρώμα του χρήματος τρεις μήνες, ο Αρώνης δέχεται εντολές από το νέο γενικό γραμματέα, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα από 1.1.2011 και τις...εκτελεί! 
Αλήθεια από πότε εν ενεργεία αντιδήμαρχος δέχεται να εκτελεί εντολές από εξωθεσμικούς παράγοντες; Είναι ή όχι αντιδήμαρχος έως 31.12.2010; Είναι υποχρεωμένος να τακτοποιεί τις οικονομικές εκκρεμότητες έως τότε; @Διαφορετικά, να μην εισπράττει το μισθό του αντιδημάρχου και ας πάει μια ώρα αρχύτερα...σπίτι του.