Latest News

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ποιον έχει στο στόχαστρο ο νέος δήμαρχος


"Με δύο μέτρα και δύο σταθμά" φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος τα θέματα της διαφάνειας και διαχείρισης των προηγούμενων αιρετών του Πειραιά. Όπως μαθαίνουμε, ο νέος δήμαρχος δεν έχει πρόθεση να το παίξει...




... εισαγγελέας και να διερευνήσει τυχόν "μαύρες τρύπες" της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Παναγιώτη Φασούλα. Ο λόγος είναι ότι διατηρεί καλές σχέσεις μαζί του και πιστεύει πως με τη στάση του τον βοήθησε να εκλεγεί δήμαρχος. 
Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τις υπηρεσίες της Νομαρχίας που μεταφέρονται στο Δήμο Πειραιά από την 1η Ιανουαρίου, λόγω του νόμου "Καλλικράτης". 
Ήδη στο γραφείο του νέου δημάρχου έχουν αρχίσει να συγκεντρώνουν διάφορες πληροφορίες για σκοτεινές πτυχές της διοίκησης του απερχόμενου νομάρχη Γιάννη Μίχα.  
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, το μικροσκόπιο αναμένεται να μπουν οι υπηρεσίες της Νομαρχίας που θα περάσουν στην αρμοδιότητα του Δήμου. Μάλιστα, αν όσα λέγονται επιβεβαιωθούν με επίσημα στοιχεία από τις αρμόδιες υπηρεσίες με τα την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής , τότε θα βγουν στη δημοσιότητα και θα πάρουν το δρόμο της Δικαιοσύνης...