Latest News

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Τελευταία παράσταση...


Κύκνειο άσμα για το δημοτικό συμβούλιο Πειραιά, καθώς μια από τις τελευταίες συνεδριάσεις πραγματοποιείται την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι, στον 7ο όροφο της πλατείας Κοραή. Με 29 θέματα στην ημερήσια διάταξη, τα περισσότερα εκ των οποίων...


...διαδικαστικά, οι τελευταίες συνεδριάσεις του Σώματος έχουν καθαρά διεκπαιρωτικό χαρακτήρα, λόγω αποχώρησης της παρούσας δημοτικής αρχής.
Πληροφορίες αναφέρουν πως την προ-ημερήσια διάταξη θα απασχολήσουν θέματα που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, όπως η διαμάχη επιχειρηματία με δημοτικές κινήσεις του Πειραιά, για την μετατόπιση κήπου στην πλατεία Κοραή, ενώ λέγεται πως η ελάσσονα αντιπολίτευση θα επικεντρωθεί στην οικονομική δυσπραγία του δήμου, σε σχέση με τις υποχρεώσεις του προς τις δημοτικές επιχειρήσεις.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης αναμένεται να κυριαρχήσει κλίμα συγκίνησης, αφού οι περισσότεροι δημοτικοί σύμβουλοι αποχαιρετούν τα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου, αφού δεν ήταν υποψήφιοι στις εκλογές του Νοέμβρη.
Οι τίτλοι τέλους της παρούσας σύνθεσης θα πέσουν επίσημα την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου, όπου το νέο δημοτικό συμβούλιο Πειραιά ορκίζεται στο Αττικόν και αναλαμβάνει καθήκοντα από 1.1.2011.