Latest News

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Πως αποφάσισε ο Πετράν

Ο Πέτρος Μαντούβαλος δεν είπε ούτε κουβέντα με τον Βασίλη Μιχαλολιάκο. Αυτό είναι λίγο πολύ γνωστό κάτω στο λιμάνι του Πειραιά. 
Η συμφωνία στήριξης έγινε μέσω τρίτου προσώπου που ανέλαβε να παίζει το ρόλο της προξενήτρας μεταξύ των δύο...

... μανιατών πολιτικών. Όσοι λένε πως γνωρίζουν το παρασκήνιο διατείνονται ότι ο Μαντούβαλος ζητούσε από τη Ρηγίλλης να επιστρέψει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο. Του απάντησαν ότι θα το συζητήσουν, όταν καθαρίσει με τις δικαστικές του περιπέτειες, αλλά του έθεσαν ως προϋπόθεση να υποστηρίζει το γαλάζιο υποψήφιο δήμαρχο στο δεύτερο γύρο για το δήμο Πειραιά. 
Έτσι, ο πρώην βουλευτής κατέληξε να αποφασίσει τη στήριξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου.Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο πολύ ήταν μονόδρομος για τον Πετράν, όπως λένε όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο. Αν και φαίνεται πως αποπροσανατόλισε με την τακτική του,όταν κάποιοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι έσπευσαν να στηρίξουν τον Γιάννη Μίχα, ερχόμενοι σε ευθεία σύγκρουση με τις επιλογές του επικεφαλής τους.
Υπό την πίεση των εσωπαραταξιακών διαφοροποιήσεων ο Πέτρος Μαντούβαλος προτίμησε να ξεδιαλύνει το τοπίο της επιλογής για την τελική προεκλογική κούρσα, στοχεύοντας στη λιγότερη δυνατή αποδυνάμωση της πρότασής του για τις 14 Νοεμβρίου, από την «πράσινη» προεκλογική προτίμηση των στελεχών του...