Latest News

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Ο Μαντούβαλος στηρίζει Μιχαλολιάκος


Ο Πέτρος Μαντούβαλος πήρε ξεκάθαρη θέση για το δεύτερο γύρο των εκλογών.  Στηρίζει τον υποψήφιο δήμαρχο της ΝΔ στον Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκο. 
Με δημόσια δήλωσή του,  ο κατά πολλούς «ρυθμιστής» της εκλογικής αναμέτρησης στο μεγάλο λιμάνι...


... Πέτρος Μαντούβαλος έβαλε φρένο στις παρασκηνιακές διεργασίες για ενδεχόμενες συμμαχίες και τις φημολογίες των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να αμφιταλαντεύεται εξίσου στα πράσινο «στρατόπεδο» του Γιάννη Μίχα και στο «αντίπαλο δέος» Βασίλη Μιχαλολιάκο για την τελική εκλογική αναμέτρηση της 14ης Νοεμβρίου.

«Στηρίζω ανεπιφύλακτα Βασίλη Μιχαλολιάκο για τον δήμο Πειραιά» δήλωσε ξεκάθαρα ο Πέτρος Μαντούβαλος, τονίζοντας: «αυτό που προέχει είναι η επισφράγιση της ανοδικής πορείας της παράταξης, εντός των κόλπων της οποίας γεννηθήκαμε», επισημαίνοντας πως δεν είναι η στιγμή να «τιμωρήσουμε όσους μας έβλαψαν και μας αδίκησαν».

Σημειώνεται πως από τα βέλη Μαντούβαλου δεν τη γλίτωσε ούτε το ΠΑ.ΣΟ.Κ καθώς ο Μανιάτης υποψήφιος δήλωσε πως «οι εκβιασμοί και τα διλλήματα του κ. Παπανδρέου στέρησαν σε μας τη δυνατότητα να αγωνιστούμε στον Β΄ γύρο», επισημαίνοντας πως καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας «δρούσε αδυσώπητα μια γκρίζα κατευθυνόμενη προπαγάνδα».