Latest News

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Με ένα σπάρο, δύο (και βάλε) τρυγόνια"


Διπλή επίθεση εξαπέλυσε ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μίχας σε μια προσπάθεια ν' αποδυναμώσει τη χθεσινή "συμμαχία" που σύναψαν οι μέχρι πρότινος "ορκισμένοι εχθροί" Βασίλης Μιχαλολιάκος και Πέτρος Μαντούβαλος.
Ο εκλεκτός της Ιπποκράτους υποστήριξε πως όλοι οφείλουν να καταθέσουν προτάσεις και όχι να...

... "παίζουν παιχνίδια πολιτικών συναλλαγών που μας γυρίζουν χρόνια πίσω και μας θυμίζουν τους χειρότερους εαυτούς μας, απειλώντας να μετατρέψουν τους ελεύθερους πολίτες σε προσωπικές και κομματικές πελατείες κομματαρχών & παραγόντων".

Κατηγόρησε ευθέως τον Βασίλη Μιχαλολιάκο για καιροσκοπισμό, υποστηρίζοντας πως επί Κυβέρνησης Καραμανλή ο δήμος Πειραιά δεν ωφελήθηκε σε κανένα επίπεδο ούτε από τον ΟΛΠ, ούτε από τη Ναυτιλία, ούτε από τα έργα σε παραλιμένιους δήμους, ενώ προσάπτει στον γαλάζιο υποψήφιο οπορτουνισμό λέγοντας: "τη μια είναι βουλευτής, την άλλη υποψήφιος δήμαρχος. Καλώ τους Πειραιώτες να πουν όχι σε τέτοιου είδους μηχανορραφίες".

Όσο για τον Πέτρο Μαντούβαλο ισχυρίστηκε πως άλλα λέει και άλλα πράττει:"Τη μια μέρα λέει ότι οι Δημοτικοί του Σύμβουλοι δεν είναι αγέλη και οι ψηφοφόροι του δεν είναι κοπάδι και την άλλη τους κατευθύνει στον κ. Μιχαλολιάκο, τον οποίο μέχρι πρότινος έλεγε ότι δεν μπορεί να βλέπει στα μάτια του" και συνέχισε λέγοντας "τη μια μέρα καταγγέλει την παράταξη που τον αδίκησε και την άλλη ανακαλύπτει ότι είναι οργανικό μέλος, διεκδικώντας τα εύσημα της" ενώ εμφανίστηκε βέβαιος οτι οι πολίτες θα εκλάβουν ως προσβολή της νοημοσύνης τους, την "απαράδεκτη προσπάθεια χειραγώγησής τους".

Από τα "σκάγια" του Μίχα δεν γλίτωσε ούτε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης,  τον οποίο χαρακτήρισε "συκοφάντη (σ.σ. αναφορικά με τις χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ), παρεμβαίνοντας σε ρόλο διαχειριστή μιας πολιτκής πολυκατοικίας που φαίνεται ότι αποφάσισε να επιλέξει τους ενοίκους της"...