Latest News

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

Παραιτήθηκε ο αντιδήμαρχος Τ. Αβραμίδης


Την παραίτησή του υπέβαλε ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Πειραιά Τάκης Αβραμίδης.  
Ο ίδιος επικαλείται ως βασικό λόγο παραίτησης "το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων όχι μόνο στο Πειραιά, αλλά  σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο".
Στην επιστολή παραίτησης προς το δήμαρχο της πόλης Παναγιώτη Φασούλα σημειώνει τα εξής:









ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ                                              
ΠΕΙΡΑΙΑΣ Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010
Α.Π: 124703/29.11.2010
ΠΡΟΣ : Δήμαρχο Πειραιά  κ. Παναγιώτη Φασούλα
Κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή σας υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση του Αντιδημάρχου Πειραιά.
   Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε  όλα αυτά τα χρόνια. Κατά την τετραετία, που σε λίγες εβδομάδες εκπνέει, προσπάθησα ακούραστα, σε βάρος των προσωπικών και οικογενειακών μου υποχρεώσεων, να ανταποκριθώ στη λαϊκή εντολή που πήραμε τον Οκτώβριο του 2006.
          Λόγοι, που  άπτονται με το μεγάλο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων όχι μόνο στο Πειραιά αλλά  σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο  με αναγκάζουν να σας υποβάλλω την παραίτηση μου.
Είναι γνωστό σε  όλους ότι ο σχεδιασθείς από το 2000!! εθνικός σχεδιασμός για τη διαχείριση των απόβλητων παραμένει μέχρι σήμερα  στα χαρτιά, οι 16 παράνομες χωματερές στην Αττική λειτουργούν κανονικότατα ενώ όλο το Λεκανοπέδιο  εξυπηρετείται  από τον ένα και  μοναδικό ΧΥΤΑ της Φυλής.
Κύριε Δήμαρχε,
Σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά για τη συνεργασία, όπως βεβαίως  τους συναδέλφους μου Δημοτικούς Συμβούλους όλων των παρατάξεων, τους συνεργάτες μου από τις θέσεις ευθύνης που πέρασα  και φυσικά το σύνολο των εργαζομένων στο Δήμο μας.
Εύχομαι η νέα Δημοτική αρχή να μπορέσει να ανταποκριθεί στις δυσκολίες που θα κληθεί να διαχειριστεί από την 1/1/2011.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΠΑΝ.Ι.ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ