Latest News

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Άρχισαν τα όργανα στο τοπικό ΠΑ.ΣΟ.Κ!


Άρχισε η γκρίνια από στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ στον Πειραιά για τις επιλογές της Ιπποκράτους στις Αντιπεριφέρειες  Πειραιά και Νήσων.
 Ο διορισμός του...
... Στέφανου Χρήστου και του Δημήτρη Κατσικάρη στην Περιφέρεια Αττικής με τον Γιάννη Σγουρό άρχισε να προκαλεί τις πρώτες αντιδράσεις. Οι Πασόκοι δηλώνουν έστω και αργά πως οι δύο εκλεκτοί της Ιπποκράτους είναι "λίγοι" για να διαχειριστούν το νέο αυτοδιοικητικό θεσμό σε τόσο ζωτικές θέσεις. Από τη μια πλευρά ο Στέφανος Χρήστου εκλέγεται στη Β΄ Πειραιά και είναι ζητούμενο αν μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση καίριων προβλημάτων του Πειραιά. Από την άλλη ο Δημήτρης Κατσικάρης, έχει μηδενική εμπειρία στη διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς δεν έχει κερδίσει καμία εκλογική αναμέτρηση και δεν έχει αναλάβει ποτέ ανάλογη θέση στο παρελθόν. 
Επιπλέον,  όπως επισημαίνουν τοπικά κομματικά στελέχη, το "αμφισβητούμενο παρελθόν" και οι αντιπάθειες που έχει δημιουργήσει στον Πειραιά, ενδέχεται να λειτουργήσουν διασπαστικά. 
Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι γκρινιάζουν στελέχη που στήριξαν τους δυο αντιπεριφερειάρχες στην προεκλογική περίοδο. 
@Να υποθέσουμε ότι δεν πίστευαν στην τελική επικράτηση του εκλεκτού του ΠΑΣΟΚ στην Περιφέρεια;