Latest News

Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

"Ναυμαχία" χωρίς πρόσωπο με πρόσωπο

Αν κι αποτελούσε κοινό μυστικό κάτω στο λιμάνι - και όχι μόνο- πως δεν επιθυμούν να βρεθούν "πρόσωπο με πρόσωπο". Απλώς, ήταν θέμα χρόνου πότε θα βγει στον αέρα ο πράσινος εμφύλιος πόλεμος στον Πειραιά. 
Ο λόγος για την "κόντρα" μεταξύ...


...του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα και του υποψήφιου δημάρχου του ΠΑΣΟΚ  Γιάννη Μίχα. Αφορμή ήταν η αποψινή βραδινή εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με καλεσμένους τους υποψήφιους δημάρχους Πειραιά. Ο γνωστός δημοσιογράφος προσέθεσε στο πάνελ και τον Παναγιώτη Φασούλα. Μόλις έγινε γνωστή η παρουσία του νυν δημάρχου ο Γιάννης Μίχας ακύρωσε τη δική του συμμετοχή, κάνοντας λόγο για αθέτηση συμφωνία του παρουσιαστή που του είχε πει ότι στην εκπομπή θα ήταν μόνο οι υποψήφιοι δήμαρχοι Πειραιά. 

Ο Ν.Χατζηνικολάου ακύρωσε την εκπομπή και έβγαλε στο ραδιόφωνο τον Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος είπε ότι αποσύρει τη στήριξη του στον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ, καθώς, όπως είπε, "δεν μπορώ να στηρίζω έναν άνθρωπο που θέλει να με κόψει από παντού". Και δεν εννοούσε φυσικά μόνο το πάνελ της εκπομπής... 

@Σίγουρα τώρα αποκτά άλλο ενδιαφέρον η προεκλογική περίοδο στο δήμο με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας...