Latest News

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τι είπε ο Χατζηνικολάου για Μίχα

"Πολιτικό κατάντημα"  χαρακτήρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου την κίνηση του Γιάννη Μίχα να θέσει "βέτο" στην υποψηφιότητα Φασούλα στο ψηφοδέλτιο του Σγουρού, άσχετα αν ο υποψήφιος δήμαρχος το διαψεύδει. 
Ο γνωστός δημοσιογράφος, μέσα από την εκπομπή του στον Real.fm...

... υποστήριξε πως η στάση του Μίχα είναι απαράδεκτη, ενώ σε ό,τι αφορά στην εκπομπή "Πρόσωπο με πρόσωπο" που παρουσιάζει στο Alter, υπογράμμισε πως την ακύρωσε, αλλά θα την κάνει στο μέλλον με καλεσμένους όλους τους υποψήφιους δημάρχους πλην του Γιάννη Μίχα. Μάλιστα, όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος χρειάζεται χρόνο για ψάξιμο και ρεπορτάζ που αφορά στη νομαρχία Πειραιά για να "έχει αντικείμενο και ουσία η συζήτηση".
@ Μια νέα κόντρα ξεκίνησε και απ' ότι φαίνεται ο Χατζηνικολάου δεν είναι διατεθειμένος να περάσει στο "ντούκου" την συμπεριφορά του Γιάννη Μίχα.


Αν δεν βαριέσαι, ρίξε καμία ματιά στην απομαγνητοφώνηση ...


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ REAL FM

11/10/2010

          Καλημέρα, καλημέρα, σε όλους και σε όλες. Να σας πω και ένα πολύ χαριτωμένο. Ο κ. Γιάννης Μίχας Νομάρχης Πειραιά και υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, μου ‘στειλε ραπόρτο από χθες ότι ή ακυρώνω τον Φασούλα που είχα καλεσμένο στην εκπομπή μου σήμερα το βράδυ στο ALTER ή εκείνος δεν θα έλθει στη συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων.
          Και επειδή εγώ σε τέτοιου είδους προκλήσεις που δεν τις έχω συνηθίσει είναι η αλήθεια, δεν μου χει ξανατύχει αυτό, προσέξτε είναι και του ιδίου κόμματος, ε, ο Μίχας με τον Φασούλα  και ζητάει να τον πετάξει έξω.
          Αυτό δεν μου χει ξανατύχει ομολογώ είναι πολύ πρωτότυπη συμπεριφορά πολιτική και δείχνει έναν χαρακτήρα ε; να μην κρυβόμαστε, δείχνει έναν χαρακτήρα.
          Η απάντηση μου στον κ. Μίχα που από χθες έχει ανεβάσει το έργο αυτό, είναι δημόσια. Κόβω την εκπομπή, ολόκληρη. Θα την κάνω κάποια άλλη στιγμή με όλους τους υπόλοιπους εκτός από αυτόν αλλά θα την οργανώσω πιο σωστά. Θα την φτιάξω καλύτερα δηλαδή τώρα. Θα ψάξω καλύτερα τώρα και για τη Νομαρχία και για τον Δήμο. Για να έχει και αντικείμενο η συζήτηση. Να έχει περισσότερη ουσία. Θέλω χρόνο για ρεπορτάζ. Θα την ψάξω καλύτερα την εκπομπή πριν την κάνω.
          Θεωρώ όμως τη στάση του κ. Μίχα απαράδεκτη, ηθικά απαράδεκτη, ιδίως απέναντι στον νυν δήμαρχο Πειραιά με τον οποίο είναι στο ίδιο κόμμα και για τον οποίο ακούω και επομένως μάλλον έχει αλήθεια ότι έθεσε και βέτο να μην είναι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης. Μιλάμε δηλαδή για συμπεριφορές σοσιαλιστικές. Σοσιαλιστικές συμπεριφορές. Έθεσε βέτο να μην συμμετέχει ο κ. Φασούλας ως αντιπεριφερειάρχης στο ψηφοδέλτιο του κ. Σγουρού. Κατάντημα! Κατά τη γνώμη μου πρόκειται για πολιτικό κατάντημα! Του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά. Και μεγάλη ντροπή! Αν είχε να πει κάτι για τον Φασούλα ας ερχόταν το βράδυ να το πει, εκεί μπροστά του, αυτή είναι μαγκιά και όχι από πίσω να ρίχνει λάσπη και να πιέζει για να τον αφήσει εκτός ψηφοδελτίου για την Περιφέρεια.
          Και βέβαια πρέπει να πω ότι αυτή τη συμπεριφορά δεν μπορώ παρά να τη συγκρίνω με τη συμπεριφορά από την άλλη μεριά του Βασίλη Μιχαλολιάκου ο οποίος παραιτείται από τη βουλευτική του έδρα ενώ οι δημοσκοπήσεις δεν τον δείχνουν να είναι ο ισχυρότερος αυτή τη στιγμή. Παραιτείται από τη βουλευτική του έδρα γιατί λέει δεν μπορώ να διεκδικώ μια άλλη θέση και να κατέχω τη θέση του βουλευτού. Μπράβο στον Βασίλη τον Μιχαλολιάκο για την τίμια αυτή στάση του και μακάρι να την ακολουθήσουν και άλλοι βουλευτές που είναι υποψήφιοι για δήμαρχοι σε άλλες πόλεις σε άλλους δήμους. Συγκρίνετε τις δύο συμπεριφορές για να καταλάβετε.
          Καλημέρα καλημέρα σε όλες και σε όλους… (ακολουθούν αναφορές στους συντελεστές του σταθμού και στοιχεία επικοινωνίας).
          Δεν χρειάζεται να με ρωτάς Μαρία, να κάνω εκπομπή για τον Πειραιά χωρίς να είναι ο Φασούλας ειδικά μετά από αυτόν τον εκβιασμό που έκανε ο Μίχας. Εκβιασμό που θεωρώ απαράδεκτο και που τον καταγγέλλω.
          Είμαι 21 χρόνια στην τηλεόραση 26-27 στη δημοσιογραφία, δεν έχω δεχθεί ανάλογο εκβιασμό από κανέναν.
          ….

«…αφού ο Μίχας δεν θέλει να γίνει συζήτηση για τον Πειραιά με τον Φασούλα plan b . Η συζήτηση για τον Πειραιά θα γίνει με τον Φασούλα παρόντα και τον Μίχα απόντα και με ρεπορτάζ το οποίο, ε, με ξέρετε εμένα, όταν αποφασίσω να ψάξω. Θα σηκώσω και την τελευταία πέτρα. Για να δω τι γίνεται τι φταίει. Γιατί δεν θέλει τον Φασούλα στο studio, γιατί έβαλε βέτο για να τον κόψει από την Περιφέρεια και από αντιπεριφερειάρχη. Αφού τον έκοψε από τον Δήμο θέλει να τον κόψει και από αντιπεριφερειάρχη …».