Latest News

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται "τσουνάμι" στο λιμάνι;

Ο Παναγιώτης Φασούλας είναι εξοργισμένος και δεν μπορεί να το κρύψει άλλο.
Ήδη, ο "Ψηλός" κρατιέται με το ζόρι και φαίνεται να είναι ζήτημα χρόνου να εκραγεί, αν τον αδειάσουν με την υποψηφιότητα για την Αντιπεριφέρεια.
Μετά την επίσημη πρεμιέρα του υποψήφιου δημάρχου Γιάννη Μίχα, ο απερχόμενος δήμαρχος...
...άστραψε και βρόντηξε, μιλώντας σε στενούς συνεργάτες του.
"Και στην Περιφέρεια και στο Δήμο και σπίτι μου ο Φασούλας είμαι" δήλωσε αγριεμένος, χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι ο απερχόμενος δήμαρχος σε συνάντηση με τον "σκληρό πυρήνα" της ομάδας του. "Άλλοι ψάχνουν θέσεις για να δείξουν ότι κάποιοι είναι, ακριβώς επειδή δεν είναι τίποτα" έλεγε ο "ψηλός" και όλοι καταλάβαιναν ποιον εννοούσε. Σε συζητήση με στενούς συνεργάτες του δεν έκρυβε την πικρία του, λέγοντας : 
"Όχι μόνο με άδειασε το ΠΑ.ΣΟ.Κ., και δεν μου έδωσε την ευκαιρία να με κρίνει ο πειραικός λαός, αλλά λαμβάνει στα ...σοβαρά τις αντιρρήσεις του Μίχα για την υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια. Τελικά, ποιος αποφασίζει αν θα είμαι υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, ο Πρόεδρος ή ο Μίχας;"
 Για την αντιπεριφέρεια Πειραιά ο Παναγιώτης Φασούλας εμφανίζεται "χλιαρός", ενώ έχει θέσει τους δικούς του όρους. Όπως είπε χαρακτηριστικά για την υποψηφιότητά τους στους έμπιστους συνεργάτες του "δεν έχω κανένα πρόβλημα να πάω σπίτι μου και να μην είμαι υποψήφιος. Απαιτώ όμως να μου εξηγήσει το ΠΑ.ΣΟ.Κ τους λόγους που δεν θέλουν την υποψηφιότητά μου στην Περιφερεια Αττικής. Όχι ήξεις αφίξεις.  Δεν με θέλει ο Μίχας και τον σιγοντάρουν; Πείτε μου συγκεκριμένους λόγους με πολιτική βάση που δεν θα είμαι υποψήφιος. Διαφορετικά δεν δέχομαι να με απαξιώνουν και θα λάβω τα μέτρα μου".
@ Μάλλον φαίνεται πως αδειάζουν το Ψηλό (και) από την Περιφέρεια. Μήπως έρχεται τσουνάμι κάτω στο λιμάνι;