Latest News

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Τι λέει ο Μιχαλολιάκος για τις προσλήψεις Μίχα



Αν και προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο γαλάζιος υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος δεν αναφέρει ονομαστικά την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", δεν έχασε την ευκαιρία ν' ασκήσει κριτική στον " αντίπαλο" του Γιάννη Μίχα για τις προεκλογικές προσλήψεις υπαλλήλων στη νομαρχία Πειραιά.
Σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος της ΝΔ μιλάει για...





...ρουσφετολογικά τερτίπια του Γ. Μίχα λίγες μέρες πριν τις εκλογές, ενώ θέτει το ερώτημα τι  θα γίνει με τους συγκεκριμένους υπάλληλους μετά την κατάργηση των νομαρχιών από την 1 Ιανουαρίου 2011.
Η ανακοίνωση Μιχαλολιάκου έχει ως εξής:
"Εντύπωση προκαλεί δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο η νομαρχία Πειραιά προχωρά σε προσλήψεις υπαλλήλων λίγες ημέρες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Όμως, ακόμη μεγαλύτερες απορίες δημιουργεί η απάντηση του νομάρχη και υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, κ. Γιάννη Μίχα, ο οποίος σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, τόνισε πως πρόκειται για μια διαδικασία στην οποία έχουν προχωρήσει αρκετοί δήμοι και νομαρχίες της χώρας. Αλήθεια, έτσι θα περιορίσει η κυβέρνηση του Μνημονίου το γιγαντιαίο ελληνικό Δημόσιο; Έχει σκεφθεί ο κ. Μίχας, τι θα κάνουν οι άνθρωποι αυτοί από 1/1/2011 οπότε και καταργούνται οι νομαρχίες; Ή μήπως έχει φροντίσει ήδη να πάρουν το τρένο της μονιμότητας;"