Latest News

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Στο MEGA έπαιξε τα ρέστα του;



Διαπλεκόμενα συμφέροντα που τον πολεμούν κατήγγειλε ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega.  
Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων, ο δήμαρχος Πειραιά ανέβασε τους τόνους στο μεγάλο λιμάνι, καταγγέλλοντας πως στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ- υποψήφιοι εξυπηρετούν συμφέροντα επιχειρηματία, που τον πολεμάει από την αρχή της θητείας του στον Πειραιά.
(Θέλουμε ονόματα και αποδείξεις, κύριε δήμαρχε...) 
Ταυτόχρονα, εξαπέλυσε επίθεση και στο ΠΑΣΟΚ , υποστηρίζοντας  πως είχε ενημερώσει το κόμμα του, αλλά "δεν ακουγόταν...".
"Οι κυβερνήσεις αδιαφόρησαν για τον Πειραιά" είπε ο δήμαρχος Πειραιά, ενώ για την υποψηφιότητα του επισήμανε πως "σπίτι του σε στέλνει ο λαός-κανένα κόμμα και καμία δημοσκόπηση". 
Το ξέσπασμα Φασούλα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, καθώς φάνηκε πως ο δήμαρχος Πειραιά, με την εμφάνιση του στο Mega, έπαιξε το "τελευταίο του χαρτί" στις διαπραγματεύσεις με την Ιπποκράτους για την κατάκτηση του χρίσματος.Το "κύκνειο άσμα" του δημάρχου Πειραιά αναμένεται να είναι την Κυριακή, όπου και θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες σε Περιφέρειες και Δήμους από τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ Γιώργο Παπανδρέου.
@  Μάλλον, φαίνεται πως ο Ψηλός στο Mega έπαιξε τα ρέστα του...