Latest News

Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά

Σαν το σκυλάκι στη φωτογραφία, παρακολουθήσαμε το "τσουνάμι" των συνεντεύξεων και δηλώσεων που έδωσε, τις τελευταίες ημέρες, ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας. Ξεκίνησε από το δημοτικό ραδιόφωνο "Κ1" κι έφτασε μέχρι την εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", αν δεν έχουμε χάσει κανένα επεισόδιο!
(Τώρα, όπως με ενημέρωσαν, ο δήμαρχος ρίχνει... βόμβες από το "ΜEGA", μιλώντας για πόλεμο από συμφέροντα κάτω στο λιμάνι, χωρίς να αναφέρει ονόματα και διευθύνσεις...)
Από τις συνεντεύξεις ξεχωρίσαμε δημοσιογραφικά αυτή που δόθηκε στο Σάββα Αθανασίου ("Κόσμο του Επενδυτή" ). Για να πούμε την αλήθεια, διαβάσαμε "κάθετα" τις συνεντεύξεις, όπως κάνουν συνήθως οι δημοσιογράφοι, που βαριούνται να διαβάζουν τα ίδια και τα ίδια. Δεν ξέρω εάν ολοκλήρωσε ο δήμαρχος, αλλά εμπεδώσαμε ότι θέλει να είναι ξανά υποψήφιος, αλλά μάλλον φαίνεται πως δεν θέλουν οι άλλοι! 
 Λεπτομέρεια : Oι συνεντεύξεις κινήθηκαν πολιτικά σε λάθος κατεύθυνση, δηλαδή έδειχναν να απευθύνονται περισσότερο στους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ ("δεν θα διχάσω την παράταξη") παρά ασκήθηκε πίεση στα στελέχη της επιτροπής για την επιλογή υποψηφίων  ("αν δεν είμαι ξανά, ξεχάστε τον Πειραιά"). Όσοι γνωρίζουν το ...άθλημα καταλαβαίνουν πως υπάρχει τεράστια διαφορά...
@ Είναι γνωστό πως οι συνεντεύξεις αυτές είναι "γραμμένες" (στην κυριολεξία). Συνήθως στέλνονται γραπτώς οι ερωτήσεις και μετά έρχονται απαντήσεις. Καμιά φορά, το ίδιο άτομο φτιάχνει και τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις.Αυτό έχει απίστευτη πλάκα! Γι' αυτό, λέμε να κάνουμε και εμείς μια φανταστική συνέντευξη του δημάρχου. Πειράζει;