Latest News

Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2010

Το μεγάλο φαγοπότι του βλάκα


Η βλακεία δεν απέχει πολύ από την δήθεν εξυπνάδα. Όπως και το ψέμα από τη μισή αλήθεια. Στην πολιτική μπορεί κάποιος να νομίζει ότι κάνει και τα δύο και να περνιέται ακόμη για έξυπνος. Ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας βλάκας και ...μισός! Δηλαδή, ενάμισης βλάκας.
Απλώς χρειάζεται να έχει πολύ θράσος και ν' απολαμβάνει μια ιδιότυπη ασυλία από τους υπόλοιπους. 
Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί...
....ο Θεόδωρος Πάγκαλος. 
Εδώ και 25 χρόνια πρωταγωνιστεί στην πολιτική ζωή του τόπου. Με μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του ο ρόλος του "μεγάλου τραγουδιστή" στην υπόθεση Οτσαλάν, αλλά και του κομπάρσου στα τηλεοπτικά πάνελ την τραγική νύχτα της κρίσης στα Ίμια, που έγραψαν τις δικές τους μαύρες σελίδες στη νεότερη ιστορία της χώρας.
Τώρα "ανακάλυψε"  τι φταίει για την χρεωκοπία της χώρας. "Μαζί φάγαμε τα λεφτά" είπε και εννοούσε ότι τα ελλείμματα οφείλονται στους διορισμούς που έγιναν στο δημόσιο τα τελευταία χρόνια.  Έτσι, ο κυρ Γιώργος και η κυρά Μαρία από τα Καμίνια που φρόντισαν να βάλουν το παιδί τους στο δημόσιο για να εξασφαλίσει ένα μεροκάματο της πείνας, έμαθε ότι έφαγε τα λεφτά ρεφενέ με τον Πάγκαλο και την παρέα του.


...

@ Ποιος έφαγε περισσότερο στο μεγάλο φαγοπότι είναι φαντάζομαι φανερό. Απλώς τώρα ο Πάγκαλος λέει ότι ήταν και ρεφενέ και θα πληρώσουμε όλοι ...