Latest News

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ω πότε θα συνεχιστεί αυτή η ανομία, δήμαρχε;


Η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ συνεχίζει :
"Καλούμε την Επιθεώρηση Εργασίας Πειραιά και το Σώμα Ειδικών Επιθεωρητών να ελέγξει το βιβλίο προσλήψεων και τη μισθοδοσία στο Κανάλι 1 και θα ανακαλύψει πολλά. Να ελέγξει το βιβλίο αδειών. Να ελέγξει ποιοι παραγωγοί παίζουν το ρόλο ηχολήπτη μετά τις 0.00 κάθε βράδυ. Πόσο εργάζεται ο φερόμενος «επιτυχών του ΑΣΕΠ» καθημερινά (εργάζεται 11 ώρες).
Καλούμε το Δήμο Πειραιά, το Υπουργείο Εργασίας και το Υπουργείο Εσωτερικών, να απαντήσει για το σύννομον εργασίας Δημοτικού υπαλλήλου στον ραδιοσταθμό Κανάλι 1 (ΝΠΙΔ) και για το σύννομο της προσλήψεως ηχολήπτριας άνευ ΑΣΕΠ εν μέσω επισχέσεως των Τεχνικών.
Καλούμε τον κάθε Υπεύθυνο να μας πει αν όλα τα ανωτέρω (διπλοπληρωμή Δημοτικού Υπαλλήλου και διπλοπληρωμή εργαζομένων για να εργάζονται στη θέση των εν επισχέσει, καθότι οι τελευταίοι είναι σίγουρο ότι κάποτε θα πληρωθούν) συνιστούν διασπάθιση Δημοσίου χρήματος;
Καλούμε τον Δήμαρχο Πειραιά να βάλει τέλος στην ανομία. Ο μισθός των εργαζομένων είναι ιερός. Κανένας «τσαμπουκάς» δεν μπορεί να υποκαταστήσει το νόμο. Το γεγονός παραμένει ότι τις ώρες των κινητοποιήσεών τους οι εργαζόμενοι υποκαθίστανται από «κάποιους» παρανόμως, όσο κι αν η παρανομούσα Διοίκηση του Καναλιού 1 επαίρεται δια του Τύπου και προσπαθεί να κάνει το άσπρο μαύρο. Ως πότε;"