Latest News

Σάββατο 17 Αυγούστου 2019

Απίστευτο παρασκήνιο πίσω από τα γιαούρτια στον Καμμένο – Ο τσαμπουκάς, οι μώλωπες και οι μπράβοι

Ο Πάνος Καμμένος καθώς βρισκόταν στην Μήλο έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του πέταξαν γιαούρτια στο ...
σκάφος του.

Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες,  υπάρχει έντονο παρασκήνιο. Φέρεται τα γιαούρτια να τα πέταξαν άτομα που βρίσκονται στο περιβάλλον γνωστού επιχειρηματία, του οποίου το σκάφος, ήταν ακριβώς δίπλα στη θαλαμηγό του προέδρου των ΑΝΕΛ.
Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες από το paraskhnio.gr, το περιστατικό δεν σταμάτησε εκεί. Όπως αναφέρει ο επιχειρηματίας: «εξήλθε από το σκάφος του παρουσία 10 περίπου μπράβων και με την παρουσία τόσο του λιμενάρχη Μήλου όσο και πολλών λιμενικών, άρχισε να απειλεί τον κύριο Καμμένο λέγοντας του «ακόμα δεν έχεις δει τίποτα από εμένα, αυτή ήταν μόνο η αρχή».
Την ίδια στιγμή, μπράβος του κατάφερε σοβαρότατη  κάκωση στον αριστερό βραχίοντα της συζύγου του Καμμένου, Έλενας Τζούλη, προκαλώντας της εκτεταμένους μώλωπες και πετώντας το κινητό της στη θάλασσα, παρουσία των λιμενικών και του λιμενάρχη και καθυβρίζοντας και την ίδια».