Latest News

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

"Παρατράγουδα" στο ντέρμπι Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός : Διακόπτεται ο αγώνας λόγω επεισοδίων στο ΟΑΚΑ

Τα «παρατράγουδα» συνεχίζονται στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, με τους οπαδούς να έχουν…
αγριέψει έξω από το «πέταλο».

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στο ΟΑΚΑ, κατά την διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού.Το ματς διεκόπη λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα, όταν οπαδοί του Παναθηναικού εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, κατευθυνόμενοι προς τον πάγκο της αντίπαλης ομάδας. 
Oι οπαδοί  χτύπησαν τους αναπληρωματικούς των φιλοξενούμενων καθώς και τον γυμναστή, Κώστα Μουρίκη. Οι αστυνομικές Αρχές χρήση προχώρησαν σε χρήση δακρυγόνων για την καταστολή της έντασης.
Ο αγώνας συνεχίστηκε κανονικά με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 1-0, ωστόσο διεκόπη ξανά στο 70ο λεπτό λόγω της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.Τελικά, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ματς, παρά την επιθυμία του Παναθηναϊκού για το αντίθετο.
Όπως φαίνεται, η ατμόσφαιρα στο γήπεδο έχει γίνει αποπνικτική με αποτέλεσμα να διακοπεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας και να μετακινηθούν οι φίλαθλοι από τις θέσεις τους επειδή δεν μπορούν να αναπνεύσουν. 
Και μαχαίρι
Των επεισοδίων είχε προηγηθεί καταγγελία-σοκ από πλευράς Ολυμπιακού! 

Κατά τη διάρκεια του «ντου» χούλιγκαν στον πάγκο του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» δέχτηκαν απόπειρα επίθεσης χούλιγκαν με μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, διαψεύδεται η χειροδικία σε βάρος του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστα Καραπαπά, με τον παράγοντα των Πειραιωτών να μην βρίσκεται καν στο σημείο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού...