Latest News

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Survivor 3: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση - Ο νέος κανόνας που ανατρέπει το παιχνίδι (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτή την φορά η ασυλία του Survivor κρίθηκε σε δύο παιχνίδια... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Μετά το 1-0 που έκαναν οι Έλληνες το Σάββατο, σήμερα οι Τούρκοι ισοφάρισαν σε 1-1, καθώς πήραν τη νίκη με 10-8. Στο δεύτερο, μικρό, αγώνισμα που πάλεψαν οι δύο ομάδες, οι Έλληνες κέρδισαν με 3-1 και εξασφάλισαν την ασυλία γι’ αυτή την εβδομάδα.
Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, τη νίκη πήραν η Σουντέ και ο Μπορά και στη συνέχεια οι Τούρκοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο για να βγάλουν τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση.
Με έξι ψήφους η Καντέρ είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Σουντέ και ο Μπορά, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλαν στον… τάκο τους Οκάι και Ατακάν αντίστοιχα.
O Acun Ilicali ανακοίνωσε ένα νέο κανόνα στο Survivor στο τέλος του χθεσινού συμβουλίου. Όπως ενημέρωσε ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής, οι ομάδες δεν θα μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία, προκειμένου να διατηρηθεί μια ισορροπία. Δηλαδή, για παράδειγμα, μια ομάδα των δέκα ατόμων δεν θα μπορεί να έχει εφτά άντρες και τρεις γυναίκες. Θα πρέπει να έχει έξι άντρες και τέσσερις γυναίκες, όπως φυσικά και το αντίστροφο. Αυτός είναι ένας κανόνας που θα τηρείται από εδώ και στο εξής στις ψηφοφορίες. «Παιδιά, φέτος στο Survivor έχουμε έναν καινούργιο κανόνα και πρέπει να σας τον εξηγήσω. Για να μην χαλάσουμε την ισορροπία της ομάδας, ο κανόνας είναι ότι οι ομάδες δεν μπορούν να έχουν λιγότερους από δύο άντρες και δύο γυναίκες, σε αντιστοιχία. Στην ψηφοφορία θα τηρούμε αυτόν τον κανόνα. Έτσι, δεν χαλάμε την ισορροπία των ομάδων. Σας το λέω για να το γνωρίζετε», ανακοίνωσε ο Acun Ilicali.