Latest News

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

"Ξεσηκώθηκαν" για τους σοβάδες στην Ιωνίδειο Σχολή! - Οι μαθητές απέχουν από τα μαθήματα τους (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις προχώρησαν οι μαθητές και μαθήτριες στην Ιωνίδειο Σχολή μετά την πτώση σοφάδων στο πρότυπο σχολείο...
του Πειραιά.
Οι μαθητές και οι μαθήτριες αποφάσισαν να απέχουν απείχαν από τα μαθήματα τους, διεκδικώντας την ικανοποίηση μιας σειράς αιτημάτων τους για την κατάσταση του σχολικού κτηρίου που βρίσκεται μεσοτοιχία με το Δημαρχείο του Πειραιά. 
Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, στην είσοδο του σχολείου έχει αναρτηθεί πανό, οι μαθητές και μαθήτριες της Ιωνιδείου Σχολής ζητούν την άμεση συντήρηση του κτηρίου και ο Δήμος Πειραιά να αναλάβει τις ευθύνες. 
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσε το ταβάνι στην Ιωνίδειο Σχολή, ευτυχώς χωρίς θύματα!
Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η δημοτική κίνηση  «το Λιμάνι της Αγωνίας – Πειραιάς η πόλη μας» "ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε θέματα Νεολαίας και Παιδείας, έχει επανειλημμένα και με κάθε τρόπο επισημάνει την αναγκαιότητα  συντήρησης και επισκευής σχολικών κτηρίων αλλά και κατασκευής νέων σχολικών μονάδων. Ο δημοτικός σύμβουλος με το ΛτΑ, Δημήτρης Γκερλές, επισκέφθηκε το σχολείο και συνομίλησε με γονείς καθώς και με μαθητές.
Σημειώνεται ότι και άλλα παρόμοια περιστατικά σε σχολεία που έχουν επισημανθεί ως επίφοβα, όπως για παράδειγμα το 9ο(Ναυτικό) και το 13ο Λύκειο, προκειμένου να κινητοποιηθεί ο Δήμος για την ανελλιπή συντήρηση τους ή την εξεύρεση καταλληλότερων χώρων στέγασης τους; Για το αυτονόητο για την ασφάλεια των παιδιών μας, του μέλλοντός μας".