Latest News

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

Τραγωδία στο Καραϊσκάκη: Πέθανε φίλαθλος του Ολυμπιακού -Υπέστη ανακοπή καρδιάς στα επίσημα (ΒΙΝΤΕΟ)



Ασχημα τα νέα με τον φίλαθλο του Ολυμπιακού, που υπέστη ανακοπή καρδιάς στα επίσημα μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο "Γ. Καραϊσκάκης". 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

                     

O άτυχος φίλαθλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Ο γιατρός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Θέος, για αρκετά λεπτά έδινε μάχη για να τον επαναφέρει και ζήτησε άμεσα φορείο, καθώς ήταν ξεκάθαρο πως ήταν απαραίτητη η διακομιδή του φιλάθλου στο νοσοκομείο. 
Ωστόσο, δεν τα κατάφερε... 
H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός: "Η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, πενθεί για τον χαμό του φιλάθλου μας, Γιάννη Δημάρχου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, κατά τη διάρκεια του αποψινού αγώνα".
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω επίσημης ανακοίνωσης εξέφρασε τα συλλυπητήριά της τόσο στην οικογένεια των Ερυθρόλευκων, όσο και στην οικογένεια του άτυχου φιλάθλου.
Η ΑΕΚ με ανακοίνωση της εξέφρασε τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο αναφέροντας: «Η κιτρινόμαυρη οικογένεια εκφράζει τη βαθιά θλίψη της για τη θλιβερή απώλεια του άτυχου φίλαθλου του Ολυμπιακού, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις εξέδρες του γηπέδου Καραϊσκάκη και ενώ παρακολουθούσε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και στους οικείους του» ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.