Latest News

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018

Τρέχουν στα δικαστήρια τον Τσουκαλά για τον «Αντεμπακούκο» - Θα λογοδοτήσει στο ΕΣΡ και στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου καλείται να απολογηθεί ο Τάκης Τσουκαλάς, για τα όσα είπε για τον Θανάση Αντετοκούνμπο... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Συγκεκριμένα τον χαρακτήρισε πίθηκο, μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι της Ευρωλίγκα με τους Ερυθρόλευκους, την περασμένη Παρασκευή.
«Ενα μπ@@@@@λο είστε. Με έναν πίθηκο. Εκείνος ο Αντεμπακούκο πίθηκος είναι. Τι είναι αυτά που κάνει ο καραγκιόζης; Δεν ντρέπεται λιγάκι; Ξεφτιλίζει και τον αδερφό του», ειπώθηκε στον αέρα, με όσα έλαβαν χώρα να μην περνούν«στα ψιλά»…

Οι φράσεις του Τάκη Τσουκαλά κατά του Θανάση Αντετοκούνμπο μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της Euroleague προκάλεσαν σάλο και υποβλήθηκε μήνυση στο τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας  από τον Παναγιώτη Δημητρά από το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων.
«Σας υποβάλλουμε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, στα πλαίσια του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, με αντικείμενο το εμφανώς ρατσιστικό παραλήρημα του αθλητικού «δημοσιογράφου» Τάκη Τσουκαλά εις βάρος του Θανάση Αντετοκούνμπο», αναφέρει το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς που εστάλη στη ΓΑΔΑ.
"Φάουλ" του Τάκη Τσουκαλά - Πως χαρακτήρισε τον Θανάση Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 "Φάουλ" του Τάκη Τσουκαλά - Πως χαρακτήρισε τον Θανάση Αντετοκούνμπο (ΒΙΝΤΕΟ) - REPORTAZ NET