Latest News

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Στο Αυτόφωρο οι οκτώ συλληφθέντες για την επίθεση εναντίον του βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα

Οκτώ άτομα έχουν συλληφθεί και σχηματίζεται σε βάρος τους δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Πέτρου Κωνσταντινέα... έχουν ταυτοποιηθεί άλλα δύο άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια.
Όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, από τη συνεχιζόμενη έρευνα σχετικά με την επίθεση, μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί πάνω από 20 άτομα.
Οι δέκα κατηγορούμενοι βαρύνονται με τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απρόκλητης εξύβρισης, απειλής και παράβασης της νομοθεσίας περί αθλητισμού.
Ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αριστείδης Ανδρικόπουλος έφυγε εκτάκτως από την Αθήνα και μεταβαίνει στην Καλαμάτα ενώ η δικογραφία των συλληφθέντων διαβιβάζεται άμεσα στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.
Τα πρώτα λόγια του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και τέως διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα κατά την έξοδό του από το νοσοκομείο Καλαμάτας, από όπου πήρε εξιτήριο το μεσημέρι της Δευτέρας ήταν: «Το μίσος φέρνει μίσος κι όποιος το τρέφει είναι συνένοχος», πρόσθεσε πως «Πρέπει να σταματήσουν αυτά», αναφερόμενος στην επίθεση που δέχθηκε χθες μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ευχαρίστησε «τα παιδιά της αστυνομίας για την άμεση επέμβαση, για να μπορώ να φύγω σήμερα (από το νοσοκομείο)», αλλά και το νοσηλευτικό προσωπικό και όσους ενδιαφέρθηκαν για την κατάστασή του.