Latest News

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Αγωνία των καταστηματαρχών για το Μικρολίμανο - Τι συμφωνήθηκε στη συνάντηση Μπουτσικάκη με Γαβρίλη

Την αγωνία των καταστηματαρχών για την ανάπλαση στο Μικρολίμανο μετέφερε ο επιχειρηματίας  και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Χριστόφορος  Μπουτσικάκης στη συνάντηση  που με τον Αντιπεριφερειάρχη  Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, καθώς...
η συγκεκριμένη δράση της Περιφέρειας Αττικής αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι.


Ο  Χριστόφορος Μπουτσικάκης ζήτησε την εμπρόθεσμη και έγκαιρη αποπεράτωση του έργου, την  τήρηση του χρονοδιαγράμματος υλοποίησης της δράσης   και την ανάγκη η συγκοινωνιακή και κυκλοφοριακή μελέτη  που θα ακολουθηθεί να λάβει υπόψιν τις ιδιαιτερότητες και  τον κυκλοφοριακό φόρτο της περιοχής, ιδίως το καλοκαίρι.
Να  σημειωθεί  ότι στην περιοχή  λειτουργούν δεκάδες   επιχειρήσεις με εκατοντάδες  εργαζόμενους οι οποίοι σε περίπτωση  καθυστερήσεων του έργου θα πληγούν οικονομικά  και εργασιακά.
Οι δύο πλευρές  συμφώνησαν στην  ανάγκη για αυστηρή  τήρηση του χρονοδιαγράμματος  του έργου και στην ελάχιστη  δυνατή όχληση των επαγγελματιών, των  κατοίκων και των επισκεπτών καθώς το  Μικρολίμανο αποτελεί την αιχμή της τουριστικής  ζωής της πόλης.
Ο  Χριστόφορος Μπουτσικάκης  με αφορμή την επίσκεψη  του ενημερώθηκε και για  τις λοιπές δράσεις που έχουν  δρομολογηθεί από την Περιφέρεια  Αττικής στην ευρύτερη περιοχή του  Πειραιά, ενώ μετέφερε και τις δικές  του θέσεις ως μέλος του Τομέα Ναυτιλίας  της Νέας Δημοκρατίας.