Latest News

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Ο Μανιάτης - Πειραιώτης Λεωνίδας Λεουτσάκος επανεξελέγη Πρόεδρος της Β' Εθνικής

Σε μια συγκλονιστική Μανιάτικη & Κρητική μονομαχία με έντονο παρασκήνιο εξελίχθηκαν οι αρχαιρεσίες στην Ένωση Β’ Εθνικής το μεσημέρι...
της Παρασκευής.

Στις αρχαιρεσίες της Ένωσης των ομάδων Β' Εθνικής ο Πρόεδρος της Λεωνίδας Λεουτσάκος επικράτησε του συνυποψήφιου του Β' Αντιπροέδρου και Αντιπροέδρου του Κισσαμιακού,  Άρη Λυχναρά, με ψήφους 6-5 και μία λευκή. 
Αξιοσημείωτο είναι ότι δεν προσήλθε να ψηφίσει ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ επιδεικνύοντας έτσι την ουδέτερη στάση της στην εκλογική διαδικασία.

Το παρασκήνιο

Το έντονα φορτισμένο κλίμα με πολλαπλές πιέσεις από ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ, ώστε να αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Λεουτσάκος δεν βρήκαν απήχηση με αποτέλεσμα στη Μανιάτικη και Κρητική μονομαχία των υποψηφίων να βγει νικητής. 

" Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας (σ.σ. άμισθος), αλλά ούτε υπάλληλος ή κατευθυνόμενος από κανέναν..." δήλωσε με νόημα ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, ο οποίος τόνισε:

" Η εντιμότητά μου, η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ διαχρονικά από τότε που ήμουνα ποδοσφαιριστής και αρχηγός του Α.Ο. ΜΑΝΗΣ. 
Υπηρετώ παράλληλα στην ΕΛΑΣ σεβόμενος τον όρκο, τις παραδόσεις και τις αρχές της οικογένειά και της καταγωγής μου...".