Latest News

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Ποιο είναι το πρόσωπο της ημέρας στον Πειραιά (ΕΙΚΟΝΑ)


Από τον Κύρο Παληκάρη

Αν και ο ίδιος ήταν "απών" από τον Πειραιά, ωστόσο αναδεικνύεται αναμφίβολα το πρόσωπο της ημέρας...
(ή αν θέλετε των ημερών).

Ο λόγος για τον μέχρι πρότινος δημοτικό σύμβουλο και πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή και προσφάτως ισχυρό παράγοντα στο χώρο των ΜΜΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Πειραιά, αλλά και στη σκιά των γεγονότων στο κέντρο της πόλης.
Το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη ακούστηκε συχνά κατά την προ ημερησίας συζήτησης του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τις πρόσφατες δικαστικές εξελίξεις για τους στημένους αγώνες και του πλοίου Noor1.
Η αναφορά Μώραλη
Μια πρώτη αναφορά έκανε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο οποίος επεσήμανε στις καθυστερήσεις από την πλευρά της κυβέρνησης στην υλοποίηση έργων στην πόλη, ενώ υποστήριξε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης "αθωώθηκε" αμετάκλητα από τις κατηγορίες για τους στημένους αγώνες που προκάλεσαν την παραίτησή του από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά. 
Η απάντηση Σταθάκη
"Είναι ψευδές αυτό που λέτε ότι αθωώθηκε" απάντησε η επικεφαλής του συνδυασμού "Το Λιμάνι της Αγωνίας Μαρία Σταθάκη, αναφερόμενη στην πρόσφατη εξέλιξη στην υπόθεση των στημένων αγώνων. 
Η απόφαση του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου επικύρωσε την οριστική απαλλαγή του Βαγγέλη Μαρινάκη για τα κακουργήματα της «εγκληματικής οργάνωσης», της εκβίασης και της απάτης σχετικά με την υπόθεση του ποδοσφαίρου, αλλά παραμένουν οι υπόλοιπες κατηγορίες, εκ των οποίων ένα κακούργημα που προκάλεσαν την παραίτηση από το Δ.Σ. Πειραιά.

@ Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να λήξει δικαστικά η υπόθεση...

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μια παρέμβαση για τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έκανε αίσθηση...