Latest News

Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018

Νύχτα τρόμου για ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου - Σχέδιο τρομοκράτησης καταγγέλλει η ΠΑΕ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου στην Καισαριανή αργά το βράδυ... της Τρίτης.
 Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός Αμρ Ουάρντα την στιγμή που πήγαινε να μπει στο αυτοκίνητό του δέχθηκε επίθεση από δύο αγνώστους με τον έναν να κρατάει όπλο και τον άλλον μαχαίρι, όπως ο ίδιος κατέθεσε στο αστυνομικό τμήμα. Το ευχάριστο είναι πως ο Ουάρντα κατάφερε να γλιτώσει με γρήγορες κινήσεις και να μπει σε ένα κοντινό μαγαζί, όπου και ειδοποίησε την αστυνομία.
Στη συνέχεια κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό  Τμήμα για να καταθέσει και από την πρώτη στιγμή δίπλα του ήταν άνθρωποι του Ατρομήτου, Όσον αφορά τα κίνητρα, αρχικά όπως φάνηκε και από την κατάθεση αποκλείστηκε η πιθανότητα ληστείας και όλα δείχνουν πως ήταν οπαδικά.
 ΠΑΕ Ατρόμητος: Σχέδιο τρομοκράτησης από ανεγκέφαλους
Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ανακοίνωση πήρε θέση για το περιστατικό το οποίο καταδίκασε αναφέροντας: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος καταδικάζει το συμβάν της επίθεσης στον ποδοσφαιριστή της ομάδας Αμρ Ουάρντα το βράδυ της Τρίτης.
Η επίθεση αποτελεί ένα σχέδιο τρομοκράτησης του ποδοσφαιριστή μας από ανεγκέφαλους που το μόνο που κατάφεραν ήταν να κατεβάσουν όσο περισσότερο μπορούσαν το επίπεδο του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Σαν ΠΑΕ Ατρόμητος θα προστατέψουμε τους ποδοσφαιριστές μας αλλά καλούμε και τους αρμόδιους να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για τη σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων».