Latest News

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Έλλη Στάη: Μου την έπεσε στην ψύχρα μεγάλος πολιτικός, δεν τον εκτιμούσα πια!



Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη αποκαλύπτει πως στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης...
από πολιτικό.
Μιλώντας  για τη σεξουαλική παρενόχληση στον  Αντώνη Σρόιτερ και στην εκπομπή Αυτοψία αυτήν την Πέμπτη, η Έλλη Στάη λέει:
«Βέβαια και έχω δεχτεί παρενόχληση. Έχω δεχτεί από παλαιό πολιτικό, πολύ μεγάλο όνομα, πολύ παλιός πολιτικός και πολύ μεγάλο όνομα που μου την έπεσε κανονικά μες στο γραφείο, έτσι… Κι εκεί σηκώθηκα κι έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε. Στην ψύχρα, στην απόλυτη ψύχρα! Είχα αναρωτηθεί και είπα ότι για να το κάνει αυτό σημαίνει ότι το κάνει συνέχεια. Θα πρέπει να το έχει κάνει και σε άλλες περιπτώσεις, δεν το έκανε σε μένα πρώτη φορά. Αν με ρωτήσεις αν τον έβλεπα έκτοτε και του μιλούσα του μεγάλου αυτού πολιτικού, βεβαίως όταν τον συναντούσα έξω του μιλούσα, δεν τίθεται θέμα. Μαζεύτηκε, αλλά δεν τον εκτιμούσα πια καθόλου, ούτε σαν πολιτικό. Είχα πια πλήρη εικόνα. Για μένα δεν υπήρχε ως πολιτικός, γιατί δεν μπορεί να είσαι καλός πολιτικός όταν έχεις αυτές τις συμπεριφορές. Αποκλείεται, δεν μπορείς να είσαι» είπε η δημοσιογράφος και συνέχισε:
«Μπαίνω νεαρή και φιλόδοξη στον χώρο της δημοσιογραφίας, αθώα. Όταν βγαίνεις από το σπίτι σου, την προσωπική σου ζωή, είσαι προστατευμένος. Σε αγαπάνε, σε αποδέχονται, είσαι αθώος. Προφανώς και απονήρευτος, πονηρεύεσαι αμέσως όμως. Εγώ αντιμετώπισα αυτό που σου περιέγραψα. Το πρώτο πράγμα, ας πούμε, ήταν στην πρώτη εφημερίδα που πήγα και δούλεψα, ήταν ο ήχος όταν πέρναγα των σχολίων των ανδρών -τότε ήμασταν και πολύ λίγες οι νέες γυναίκες στις εφημερίδες- που έκαναν σχόλια για τον σωματότυπό μου, ήταν προφανές αυτό.  Δεν υπάρχει περίπτωση να σου πω τι ακριβώς άκουγα, μία λέξη άκουγα. Άστο τώρα… Όμικρον στην καθαρεύουσα… Άκουγα σχόλια για τα οπίσθιά μου! Είναι πάρα πολύ απλό...».