Latest News

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Πειραιά: 10.960 ευρώ για ένα ταξίδι στο Ισραήλ!

 Από τον Κύρο Παληκάρη

Δεν υπάρχουν λεφτά συνηθίζουν να λένε με κάθε ευκαιρία στο Δήμο Πειραιά, αλλά ετοιμάζονται να ξοδέψουν 10.960 ευρώ για ένα ταξίδι...
στο Ισραήλ. 


Το ποσόν αυτό τουλάχιστον έχουν προϋπολογίσει και ζητούν να εγκριθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το Reportaz Net, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης για την συνεδρίαση της Τετάρτης ξεχωρίζει το 29ο θέμα που αφορά:



 «Διάθεση πίστωσης ποσού 10.960,00 €, που αφορά στη μετάβαση αεροπορικώς του Δημάρχου Πειραιά, δύο αιρετών και ενός μετακλητού υπαλλήλου στο Ισραήλ, από 10-16/2/2018, προκειμένου να συμμετάσχουν στο 32ο Συνέδριο Δημάρχων».



Δηλαδή, ένα ολιγοήμερο ταξίδι του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, με τη συνοδεία δύο αιρετών (πιθανόν από την παράταξη της πλειοψηφίας) και ενός μετακλητού υπαλλήλου στο Ισραήλ, προϋπολογίζουν ότι θα κοστίσει 10.960 ευρώ!



@ Το ποσόν αυτό ακούγεται (και είναι) υπερβολικό για ένα ταξίδι - ρουτίνας σε συνέδριο Δημάρχων και σίγουρα αποτελεί πρόκληση για εποχή οικονομικής κρίσης, καθώς υπερβαίνει ακόμα τις ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ενός μέσου υπαλλήλου στην Ελλάδα των Μνημονίων!