Latest News

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Πειραιάς Νικητής VS Λιμάνι της Αγωνίας


Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” απαντούν στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο συνδυασμός “Λιμάνι της Αγωνίας” για Μαρινάκη, Μώραλη και...
ΠΑΕ Ολυμπιακός :
«Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις είδαμε επιτέλους το πραγματικό πρόσωπο των δημοτικών συμβούλων του Λιμανιού της Αγωνίας, της κυβερνητικής Δημοτικής παράταξης και τις σκοπιμότητες που αυτή εξυπηρετεί. Πανηγυρίζουν την ίδια ώρα που ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, είναι ο οικονομικός στυλοβάτης όλων των αθλημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο πρώτος δημοτικός σύμβουλος της πόλης και ο μοναδικός υποστηρικτής και δωρητής σε ό,τι του έχει μέχρι σήμερα ζητηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ή όποιον άλλο φορέα της πόλης. Μάλιστα ασκούν αίολη κριτική στον μεν κ. Μαρινάκη για υποβάθμιση (!!!) του Δημοτικού Συμβουλίου και στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Μώραλη για την πρόθεση του να στηρίξει από την θέση του προέδρου για συγκεκριμένο διάστημα, την ομάδα που έχει διαχρονικά ταυτιστεί με την πόλη, τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, του οποίου μάλιστα είναι Αντιπρόεδρος τα τελευταία 7 χρόνια.
Το αντιΟλυμπιακό τους μένος, αλλά η εμπάθεια τους εναντίον του Δημάρχου Πειραιά κ. Μώραλη και του κ. Μαρινάκη είναι διαχρονικό. Ευτυχώς όμως οι μάσκες έπεσαν μια και καλή και όλοι αποκαλύπτονται στον λαό του Πειραιά που μας έκρινε πριν τρία χρόνια με τα γνωστά αποτελέσματα και θα μας ξανακρίνει όταν έρθει η ώρα.
Τελικά ουδέν κακό αμιγές καλού».

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση στην πρόθεση Μώραλη - Μαρινάκη για ανάληψη της προεδρίας του Ολυμπιακού