Latest News

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Χρ. Αγραπίδης: Από Δήμαρχος, έμμισθος...Αντιδήμαρχος! (ΕΓΓΡΑΦΟ - ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ REPORTAZ NET)

 Από τον Κύρο Παληκάρη

Ο επί 8 χρόνια Δήμαρχος Πειραιά Χρήστου Αγραπίδη ορίστηκε πλέον ως...
έμμισθος Αντιδήμαρχος ύστερα από 2,5 χρόνια που εκτελούσε τα ίδια καθήκοντα τυπικά άμισθος! (Τουλάχιστον από τον Δήμο Πειραιά...)
Το Reportaz Net δημοσιεύει αποκλειστικά την σχετική απόφαση με ημερομηνία 28-9-2017 και την υπογραφή του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη. 
Έτσι, από Δήμαρχος (όχι κλητήρας), αλλά δημοτικός σύμβουλος του Γ. Μώραλη, έγινε με τον διορισμό του ως Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, με βασική αρμοδιότητα αυτή των ΚΑΠΗ. 
Τώρα ο 72χρονος τ. Δήμαρχος είναι κοντά στα προβλήματα των ηλικιωμένων κι επιβραβεύτηκε ως ΕΜΜΙΣΘΟΣ Αντιδήμαρχος, στερώντας ίσως τη δυνατότητα αμοιβής από κάποιον που θα τα είχε και πραγματικά ανάγκη. 
Φυσικά ο Χρ. Αγραπίδης πέραν του ότι με την 8ετία του Δημάρχου κατοχύρωσε συνταξιοδοτικό δικαίωμα, διατήρησε και επί 40 χρόνια το λίαν επικερδές ιατρείο του στον Πειραιά, όπου πολιτεύεται από το 1986.

Αυτά είναι τα καλύτερα;

Τελικά φαίνεται πως ο αγώνας δικαιώνεται και δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος δεν χάνει ευκαιρία ν' ...αποθεώνει -δημόσια τουλάχιστον - τον Δήμαρχο, αλλά και τον Δημοτικό Σύμβουλο Βαγγέλη Μαρινάκη.
Όπως για παράδειγμα  συνέβη στην τελευταία εκδρομή των ΚΑΠΗ. 
Μάλιστα, θέλησε ν' απαντήσει μόνος του στο ερώτημα που δέχεται - λέει- από φίλους του: 
-«Πως τα πάτε στον Δήμο σας;» 
-"Πάμε καλύτερα από οιονδήποτε άλλο Δήμο στη χώρα και πολύ καλύτερα από το κράτος..."!!!

@ Μήπως "τα καλύτερα" είναι ότι έγινε επιτέλους έμμισθος Αντιδήμαρχος;
Δείτε το έγγραφο με τη σχετική απόφαση του Δημάρχου Πειραιά...