Latest News

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Κατέρρευσε κτίριο στο κέντρο του Πειραιά! - Έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους -Ζημιές σε ΙΧ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα πριν από λίγο, όταν κατέρρευσε ένα παλαιό κτίριο στο κέντρο του Πειραιά, όπως έγινε γνωστό από την...
πυροσβεστική υπηρεσία. 


Ήταν γύρω στις 15.15 το απόγευμα όταν ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική υπηρεσία για μερική κατάρρευση διώροφου κτιρίου στον Πειραιά, επί της οδού Καραΐσκου.



Επί τόπου έχουν σπεύσει 6 πυροσβέστες της Πυροσβεστικής Πειραιά με δύο οχήματα, καθώς και 6 πυροσβέστες της 1ης ΕΜΑΚ με τρία οχήματα και διασωστικό σκύλο. 

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η αιτία της κατάρρευσης φαίνεται να είναι η παλαιότητα του κτιρίου που ήταν εγκαταλελειμμένο από τους ιδιοκτήτες του.


Ερευνούν για τυχόν εγκλωβισμένους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, το κτίριο μάλλον ήταν εγκαταλελειμμένο από τους ιδιοκτήτες του, αλλά μπορεί να χρησιμοποιούνταν ως καταφύγιο από άστεγους. Πάντως δεν έχει βρεθεί έως τώρα κάποιος αγνοούμενος στο διώροφο παλαιό εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Καραϊσκου 25Α στον Πειραιά.



Από την κατάρρευση του κτιρίου προκλήθηκαν ζημιές σε σταθμευμένα ΙΧ αυτοκίνητα οι ιδιοκτήτες των οποίων είδαν να καταστρέφεται η περιουσία τους...