Latest News

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2017

Αρνητικό ρεκόρ για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!


Οι «πράσινοι» δέχτηκαν πολύ πικρή ήττα από τη Μπιλμπάο, παρ' ό,τι το ματς έδειχνε να κυλάει...ιδανικά για εκείνους, μετά και το δεύτερο γκολ του Καμπέσας.
Ωστόσο το παιχνίδι γύρισε τούμπα μέσα σε διάστημα έξι λεπτών. Και πέρυσι βέβαια είχαν δεχτεί ανατροπή στη Λεωφόρο από τον Άγιαξ (1-2), ωστόσο για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός χάνει στην Ευρώπη εντός έδρας παιχνίδι που προηγείται με 2-0, όπως αναφέρει το "soccerbase"!
Από εκεί και πέρα όμως και η ΑΕΚ έκανε αρνητικό ρεκόρ, συγκεκριμένα ισοφάρισε τη χειρότερη επιθετική της επίδοση στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Μπορεί το 0-0 στο Μπριζ να ήταν ένα σημαντικό αποτέλεσμα για την Ένωση, αλλά για πέμπτο διαδοχικό ματς στο Europa (πέρυσι με Σεντ Ετιέν και φέτος με ΤΣΣΚΑ) δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
Μόλις μία φορά στο παρελθόν συνέβη κάτι τέτοιο (σύμφωνα με το soccerbase), επρόκειτο για την περίοδο 2002-03, όταν οι "κιτρινόμαυροι" συμμετείχαν στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ και μετά το 1-1 της πρεμιέρας εντός με τη Λα Κορούνια, δεν σκόραραν κόντρα σε Μονακό (4-0, 0-0) Αϊντχόφεν (0-1, 2-0) και Ντεπορτίβο (3-0).