Latest News

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Μποφόρ αντιδράσεων από τον διορισμό του πατέρα του Νίκου Παππά

Θύελλα στο πολιτικό σκηνικό προκάλεσε η απόφαση του Χρήστου Σπίρτζη  να τοποθετήσει στη θέση του επικεφαλής του προέδρου του ...
Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) τον Στέλιο Παππά.
Για διορισμό με κλήρωση έκανε λόγο σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία ενώ καυστικό ήταν και το σχόλιο του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε «εδώ Παππάς. Εκεί Παππάς. Παντού Παππάς. Αν και οι τελευταίες πληροφορίες μιλούν για αντικειμενική και αδιάβλητη… κλήρωση». «Άλλο bus και άλλο μπαμπάς» σχολίασε από την πλευρά του ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών ο πατέρας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής επελέγη καθώς επιλογή της κυβέρνησης είναι η εκκαθάριση στον συγκεκριμένο οργανισμό. «Δεν θα παίξουμε με την εκκαθάριση του ΟΑΣΘ και είναι κεντρική επιλογή, το κεντρικό μήνυμα.
Για αυτό και μπαίνει ένα ιστορικό στέλεχος του χώρου με μεγάλη εμπειρία στα οικονομικά» ανέφερε χαρακτηριστικά ενώ με νεώτερη ανακοίνωσή του το υπουργείο διευκρινίζει ότι ο κ. Παππάς θα εργάζεται αμισθί στον ΟΑΣΘ με όλους να περιμένουν πλέον την επίσημη παρουσίαση της νέας διοίκησης του οργανισμού που θα γίνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη.
Ο Στέλιος Παππάς με δήλωσή του στην Εφημερίδα των Συντακτών χαρακτήρισε την τοποθέτησή του ως «σημαντική ευθύνη» τονίζοντας ότι πρέπει να στεφθεί με επιτυχία».
Συγκεκριμένα στη δήλωσή του ο κ. Παππάς αφού τόνισε ότι «οι πολίτες της Θεσσαλονίκης έχουν δικαίωμα να απολαμβάνουν καλές δημόσιες συγκοινωνίες», κατέστησε σαφές ότι «θα πρέπει να σηματοδοτήσουμε τη μάχη που θα δοθεί και η οποία έχει καθαρά κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά».
«Πρόκειται για μια μάχη που πρέπει να διεξάγουμε με επιτυχία. Είναι ένα στοίχημα που πρέπει η Αριστερά να κερδίσει ως υπόδειγμα συνολικής οργάνωσης της κοινωνίας, αφού έχει ως διακύβευμα τα κοινά αγαθά».