Latest News

Σάββατο 19 Αυγούστου 2017

Βίντεο – ντοκουμέντο: Αστυνομικός εξουδετερώνει μόνος 4 τρομοκράτες!


Με αυτοθυσία ένας Ισπανός αστυνομικός αντιμετώπισε και σκότωσε τέσσερις από τους πέντε δράστες. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η δεύτερη τρομοκρατική επίθεση στην Ισπανία, λίγες ώρες μετά το μακελειό στη Βαρκελώνη, έγινε επίσης σε τουριστικό θέρετρο. 
Ειδικότερα, οι νεότερες πληροφορίες για το δεύτερο περιστατικό στην πόλη Καμπρίλς κάνουν λόγο για έναν (ή μία, ορισμένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως πρόκειται για γυναίκα) αστυνομικό που αντιμετώπισε μόνος πέντε τρομοκράτες, όταν ο συνάδελφός του τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι. Ο Ισπανός αστυνομικός εξουδετέρωσε τέσσερις από αυτούς, ενώ τώρα δέχεται ψυχολογική υποστήριξη .
Σύμφωνα με την εφημερίδα La Vanguardia, οι τρομοκράτες χτύπησαν τρεις πολίτες με το αυτοκίνητό τους, προτού επιτεθούν σε βάρος περιπολικού που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο σημείο. Στη συνέχεια εξήλθαν του οχήματος κρατώντας μαχαίρια και τσεκούρια.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο, ο αστυνομικός έκανε χρήση του υπηρεσιακού του όπλου σκοτώνοντας τέσσερις από τους πέντε. Ο τελευταίος διέφυγε, τραυματίζοντας με μαχαίρι στο πρόσωπο έναν πεζό. Εντοπίστηκε και έπεσε νεκρός λίγο αργότερα από άλλο αξιωματικό της αστυνομίας.

Από την επίθεση, σκοτώθηκε μια γυναίκα και πέντε ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν. Δείτε το συγκλονιστικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης και την απάντηση του αστυνομικού.