Latest News

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Στον αέρα η αξιολόγηση των υπαλλήλων στο Δήμο Πειραιά - Απείχε το 85% των εργαζομένων


Η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον Δήμο Πειραιά (άνω του 85%), απείχε από την διαδικασία της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων που...
θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του Ιουνίου, βάσει των μνημονιακών δεσμεύσεων.
Αυτό προκύπτει από την ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζόμενων Δήμου Πειραιά για την αξιολόγηση,  επισημαίνοντας ότι η προθεσμία παρήλθε, αλλά η διαδικασία είναι στον «αέρα», καθώς η συντριπτική πλειονότητα των υπουργείων και των φορέων τους δεν έχουν παραδώσει τα σχετικά φύλλα.

Η ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

"Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία και με τους άλλους συλλόγους-σωματεία στον Δήμο μας, συμμετείχε ενεργά από την πρώτη στιγμή στην ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ από τις διαδικασίες αξιολόγησης, ενημερώνοντας διεξοδικά τους συναδέλφους για το θέμα αυτό σε έκτακτη γενική συνέλευση στις 12 Απριλίου 2017, όπου τα μέλη του Συλλόγου αποφάσισαν στην συντριπτική τους πλειοψηφία να απέχουν από την διαδικασία. Κατόπιν αυτής της απόφασης, ο Σύλλογος μας ενημέρωσε εγγράφως την Δημοτική Αρχή (τον Δήμαρχο, τον Γενικό Γραμματέα, την Δ/νση Διοίκησης, την Δ/νση Προσωπικού κ.α.) για την απόφαση των συναδέλφων μας, να απέχουν από την αξιολόγηση, εκθέσαμε εγγράφως τους λόγους που η αξιολόγηση αυτή δεν μπορεί να υλοποιηθεί ειδικότερα στον χώρο των Ο.Τ.Α. Μάλιστα αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, σε συνάντηση που είχε με την Δημοτική Αρχή είχε την ευκαιρία να εκφράσει και προφορικά την απόφαση των συναδέλφων μας, ζητώντας την στήριξη της στην απόφαση αυτή.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον Δήμο Πειραιά (άνω του 85%), απείχε από την διαδικασία της αξιολόγησης, όπου μεγάλο μέρος των συναδέλφων μας προσήλθαν στα γραφεία του Συλλόγου μας, προκειμένου να παραδώσουν τα φύλλα αξιολόγησης δηλώνοντας έτσι με αυτήν την ενέργεια την αντίθεσή τους στην διαδικασία, και σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες των μελών του Δ.Σ. για την έμπρακτη στήριξη των συναδέλφων μας, στην απόφαση για ΑΠΕΡΓΙΑ - ΑΠΟΧΗ από την διαδικασία της αξιολόγησης".