Latest News

Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

East Med Yacht Show: Εγκαίνια χωρίς τον δήμαρχο Πειραιά! (ΕΙΚΟΝΑ)


Από τον Κύρο Παληκάρη

Αίσθηση και πολλά αρνητικά σχόλια έχει προκαλέσει η απουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη από τα εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show στη...
Μαρίνα Ζέας.
Ο δήμαρχος Πειραιά απουσίαζε από την επίσημη τελετή των εγκαινίων και η  Αντιδήμαρχος Οικονομικών Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου απηύθυνε τον σχετικό χαιρετισμό στην εκδήλωση που δεν είχε την αναμενόμενη προσέλευση του κόσμου.
Οι λόγοι της απουσίας του Γιάννη Μώραλη δεν έχουν γίνει γνωστοί, αλλά οι "κακές γλώσσες" λένε ότι επέλεξε να πάει σε εκδήλωση για τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.
Για την ιστορία, το 16ο East Med Yacht Show, μιας από τις σημαντικότερες εκθέσεις διεθνώς για τον θαλάσσιο τουρισμό, διεξάγεται για δεύτερη φορά στον Πειραιά θα διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου 2017 και τελεί και υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.

Την έκθεση εγκαινίασαν ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Αντώνης Στελλιάτος και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Μεσιτών και Εμπειρογνωμόνων Θαλαμηγών Γιώργος Κολλίντζας.
Από την πλευρά του Δήμου Πειραιά παρέστησαν :
Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Δαβάκης. Οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Γαϊτανάρος και Κυριάκος Σιγαλάκος. Η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτισμού κα Ειρήνη Νταϊφά και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ταταρόπουλος.
@ Μα είναι δυνατόν να γίνονται εγκαίνια του 16ου East Med Yacht Show στη Μαρίνα Ζέας χωρίς τον δήμαρχο Πειραιά;