Latest News

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

Survivor: Αγγελόπουλος και Σπαλιάρας «κόκκινο πανί» για τους «Διάσημους» (ΒΙΝΤΕΟ)


Αρμονία και γαλήνη δεν είναι σίγουρα οι λέξεις που χαρακτηρίζουν τη συμβίωση των «Διασήμων» στον Άγιο Δομήνικο. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την ψηφοφορία της Δευτέρας που έδειξε προτεινόμενους προς αποχώρηση τους Γιάννη Σπαλιάρα, Σόφη Πασχάλη και Γιώργο Αγγελόπουλο, τέθηκε προς συζήτηση η ήττα τους στον αγώνα ασυλίας. 
Αποφάνθηκαν πως έγινε λάθος επιλογή παικτών, με τους Χανταμπάκη και Χούτο να διευκρινίζουν ότι έκατσαν στον πάγκο καθαρά λόγω των κανονισμών, κάτι που έρχεται σε αντίφαση με τα λεγόμενα του πρώτου στην κάμερα ότι δεν ήταν σε θέση να παίξει.
Παράλληλα, ήρθε στο προσκήνιο η κακή σχέση μεταξύ του Γιώργου Χρανιώτη και της Σόφης Πασχάλη, με τους δυο τους να παραδέχονται πως οφείλεται κυρίως στην έλλειψη επικοινωνίας. 
«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να κρυφτώ. Όταν κάτι δεν μου αρέσει, δεν μου αρέσει. Το restart που λέγαμε ότι κάναμε τότε, δεν έγινε ποτέ. Το καλό και το κακό δεν μπορούν να συνυπάρξουν παρέα, ένα από τα δύο πρέπει να κερδίσει. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι μπήκαν για μένα στην black list, δεν μπορώ να τους δω διαφορετικά», είπε η Σόφη Πασχάλη για να συμπληρώσει ο Γιώργος Χρανιώτης: «Δεν αισθάνομαι ότι επικοινωνώ με τη Σόφη, πάντα βρίσκομαι σε αμηχανία όποτε είμαι δίπλα της, έχουμε πολλές διαφορές σαν άνθρωποι. Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας».
Στο μεταξύ, πάνω που συζητούσαν με έντονο τόνο για το φαγητό, η κουβέντα πήγε στην ψηφοφορία και στην αρνητική ψήφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη στον Γιώργο Αγγελόπουλο. Ένα ειρωνικό χαμόγελο της Λάουρας Νάργες ήταν αρκετό για να εκνευριστεί ο Ντάνος.
«Δέχτηκα μια επίθεση από τον Γιώργο που λίγο με σοκάρισε και το οποίο δεν ξέρω από πού μου ήρθε», ανέφερε η Λάουρα Νάργες.
«Μας έχουν πετάξει αναγκαστικά σε μια παραλία με άλλες δέκα προσωπικότητες διαφορετικές. Με κάποιους θα δέσεις, με κάποιους δεν θα δέσεις. Ο Ντάνος και ο Γιάννης αντίστοιχα δεν είναι οι τύποι που θα έκανα παρέα σε καμία περίπτωση. Ο Ντάνος δεν είναι ο θεός που όλοι πιστεύουμε», πρόσθεσε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.
«Αν δεν με γούσταρε σαν άνθρωπο ή αν δεν της άρεσε κάτι σε εμένα, θα το προτιμούσα από το να μου λέει ότι είναι θέμα εμπιστοσύνης. Το αποδίδω στο ότι κρατάω κάποιες αποστάσεις από κάποιους», είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Οι «Μαχητές» από την άλλη, σχολιάζοντας την επιλογή του Γιώργου Αγγελόπουλου ως προτεινόμενου και με πρωτοστάτη τον Κώστα Αναγνωστόπουλο υπερηφανεύτηκαν ότι εκείνοι πρώτοι κατάλαβαν τον χαρακτήρα του και γι' αυτό τον έδιωξαν εν μία νυκτί από το πρώτο επεισόδιο.
«Πιστεύω ότι πήραν χαμπάρι τον Αγγελόπουλο τι χαρακτήρας είναι και βλέπω σε κάθε ασυλία να τον ψηφίζουν να φύγει. Μας κοίταγαν σαν να λένε "κάτι ξέρατε που τον διώξατε". Τον βλέπω κάθε φορά υποψήφιο, είναι πολύ παράξενος. Καλά κάνανε και τον ψήφισαν. Ήταν ένας άνθρωπος που ούτε εμείς τον θέλαμε, ούτε οι άλλοι, παρόλο που κάνει παρέα με μόνο δύο άτομα από τους έντεκα, με εμάς δεν κατάφερε να κάνει με κανέναν», δήλωσε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Στον αγώνα του επάθλου, η νικητήρια ομάδα θα κέρδιζε μία χωριάτικη σαλάτα με ψωμί, τυρί φέτα και τηγανητές πατάτες. Νικητές αναδείχθηκαν οι «Μαχητές» με σκορ 10-9.
Οι «Διάσημοι» δεν απέφυγαν τις εντάσεις ούτε εδώ, καθώς μερικοί από αυτούς ενοχλήθηκαν από τη στάση του Γιάννη Σπαλιάρα κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων.
Στη συνέχεια, ακολούθησε το χαλαρωτικό παιχνίδι των ερωτήσεων, όπου στην ερώτηση του Σάκη Τανιμανίδη «Πόσο διαρκούν τα προκαταρκτικά μίας σεξουαλικής πράξης;» Γιάννης Σπαλιάρας και Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησαν 8 και 7 λεπτά αντίστοιχα, με αποτέλεσμα να δεχθούν τα πειράγματα των συμπαικτών τους, αφού η σωστή απάντηση ήταν 20 λεπτά.
Στον «τελικό» συμμετείχαν ο Πάνος και η Ελισάβετ των «Μαχητών» με τη δεύτερη να κερδίζει διπλή μερίδα φαγητού στον επόμενο αγώνα επάθλου.