Latest News

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2017

Ο γιος του επιχειρηματία των Jumbo με τη Porsche που ξεκλήρισε την οικογένεια στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας (ΒΙΝΤΕΟ)


Συγκλονίζουν οι εικόνες του φοβερού τροχαίου που σημειώθηκε στο ύψος της Θήβας, χθες το μεσημέρι όταν μαύρη Porsche μπήκε...
στον παράδρομο της εθνικής οδού και καρφώθηκε με σφοδρότητα σε παρκαρισμένο όχημα. 
Από το τροχαίο, σκοτώθηκαν επιτόπου οι επιβαίνοντες στο παρκαρισμένο όχημα, μια μητέρα 33 ετών μαζί με το τρίχρονο παιδί της, αλλά και οι δυο επιβαίνοντες στην μαύρη Porsche.
Μέσα σε αυτή, ήταν ο γιος πασίγνωστου επιχειρηματία, που είχε επιστρέψει από τις ΗΠΑ, όπου σπούδαζε και πήγαινε για ολιγοήμερες διακοπές στην Αράχωβα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός της Porsche ήταν ο Γιώργος Βακάκης, 24 ετών, γιος του Απόστολου Βακάκη, ισχυρού ανδρός της εταιρίας παιχνιδιών Jumbo και ο στενός φίλος και συνεργάτης του Ανδρέας Γεωργακόπουλος. η 33χρονη Π.Α. και ο τρίχρονος γιος της. Ο άνδρας της Υ.Π. είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, καθώς την ώρα του μοιραίου δυστυχήματος, βρισκόταν στην τουαλέτα του parking.
Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τη στιγμή που η Porsche βγαίνει από την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας και πέφτει με ιλιγγιώδη ταχύτητα μέσα στον παράδρομο όπου βρίσκεται σταθμευμένο το Honda Civic παρασύροντας στο θάνατο τέσσερις ανθρώπους. Ο οδηγός της Porsche έχει χάσει τον έλεγχο και στο βίντεο βλέπουμε το αυτοκίνητό του να μπαίνει στον παράδρομο σαν βολίδα και να καρφώνεται σε αυτοκίνητο που βρίσκεται σταθμευμένο έξω από τουαλέτα στο πάρκινγκ της εθνικής. Η σύγκρουση είναι σφοδρότατη και τα δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.
Παραμένει άγνωστο πως χάθηκε ο έλεγχος του αυτοκινήτου από τον οδηγό του, το οποίο κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο ύψος της Υπάτης, σύμφωνα με το συγκλονιστικό βίντεο της σύγκρουσης.
Ο ένας από τους επιβαίνοντες της Porsche εκτοξεύτηκε σε μεγάλη απόσταση και ο άλλος απανθρακώθηκε. Ο πατέρας του μικρού αγοριού και σύζυγός της 33χρονης γυναίκας, που την στιγμή της σύγκρουσης βρισκόταν στην τουαλέτα, πετάχτηκε έξω σοκαρισμένος όταν άκουσε τον εκκωφαντικό θόρυβο της σύγκρουσης.
Αντίκρισε το μακάβριο θέαμα αδυνατώντας να παράσχει την παραμικρή βοήθεια στην οικογένειά του, που χάθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα.
Τα αίτια του απίστευτου τροχαίου διερευνώνται, ώστε να διαπιστωθεί πως η Porsche εισήλθε με τέτοια ταχύτητα και εμφανή την απώλεια ελέγχου της από τον οδηγό, στην ζώνη στάθμευσης.