Latest News

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

Παραιτήθηκε κι επισήμως ο Αντώνης Καλογερόγιαννης - Νέα δημοτική σύμβουλος Πειραιά η Έφη Καλλέργη

Σίγουρα ο Αντώνης Καλογερόγιαννης θα λείψει από το Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά, καθώς...
είχε να καταθέσει μια τεκμηριωμένη και καθαρή άποψη  για τα θέματα που απασχολούν την πόλη.
 Η παραίτηση του επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Όλοι Μαζί"  έγινε και επισήμως γνωστή, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούσαν  στην πόλη. Εδώ και καιρό η απουσία του ήταν αισθητή, τόσο από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, όσο και την ΚΟΔΕΠ όπου είχε έντονη δραστηριοποίηση ως μέλος  του Διοικητικού Συμβουλίου. 
Για τη ιστορία,  ο Αντώνης Καλογερόγιαννης είχε διαδεχθεί  ως πρώτος αναπληρωματικός του συνδυασμού «Πειραιάς, Όλοι Μαζί » τον αείμνηστο  καρδιολόγο Τάκη Μελά όταν έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, τον Δεκέμβριο του 2009. Στη συνέχεια το 2010 και το 2014 συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί» και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος. Αν και ποτέ δεν έτυχε να τον γνωρίσουμε προσωπικά, ξέρουμε πως ήταν ένας από τους πιο παλιούς αναγνώστες του Reportaz Net...


Η νέα επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί», είναι η κυρία Ευπραξία (Έφη) Καλλέργη, η οποία έδωσε ορκίστηκε ενώπιων του Δημάρχου Πειραιά  Γιάννη Μώραλη.
Στην ορκωμοσία ήταν παρών και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά Γιώργος Δαβάκης.
Η κυρία Καλλέργη ως πρώτη αναπληρωματική  δημοτική σύμβουλος, μετά από την παραίτηση του συζύγου της Αντώνη Καλογερόγιαννη ανέλαβε επικεφαλής και Δημοτική Σύμβουλος του συνδυασμού «Πειραιάς Όλοι Μαζί». 


@ Με την ευκαιρία να της ευχηθούμε καλή επιτυχία.