Latest News

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017

Αυτοί κάνουν αντιπολίτευση εξ αποστάσεων...


Από την Ελ. Βενιζέλου
Δημοσιεύουμε σήμερα τα στοιχεία που δείχνουν την συμμετοχή των επικεφαλής των δημοτικών κινήσεων της αντιπολίτευσης στο... Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία για την συμμετοχή όλων των δημοτικών συμβούλων από την 1η Σεπτεμβρίου 2014 οπότε και ξεκίνησε η θητεία του Δημοτικού Συμβουλίου με την παρούσα του σύνθεση, έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 90 συνεδριάσεις. Στα δυόμιση χρόνια, έως πιο συνεπής εμφανίζεται ο επικεφαλής της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» Ζαχαρίας Ζούπης με 73 συμμετοχές. Αν σ΄αυτό το στοιχείο δούμε και τις δεκάδες παρεμβάσεις του στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και με δηλώσεις του, καταλαβαίνουμε ότι είναι ο μόνος επικεφαλής που τιμά την εμπιστοσύνη των δημοτών και εμφανίζει συνεχή δραστηριότητα.
Αν πάμε παρακάτω, τα πράγματα είναι απογοητευτικά. Τις λιγότερες συμμετοχές εμφανίζει ο Γ. Μυλωνάς με 17 παρουσίες (είναι ο σύμβουλος που έβαλε στην θέση του επικεφαλής ο Χ. Σαλαλές ο οποίος παραιτήθηκε με το καλημέρα...). Μάλιστα ο Γ. Μυλωνάς παρουσιάζει μηδέν παρουσίες κατά την διάρκεια όλου του 2016!
Όμως και οι υπόλοιποι επικεφαλής που διεκδίκησαν την ψήφο των δημοτών έχουν πολύ λίγες παρουσίες.Ο Λ.Τζανής 26, ο Φώτης Μελάς 33, ο Κ. Πατίδης 27 ( σ.σ. έχει το ελαφρυντικό ότι έχει τοποθετηθεί ως εκπαιδευτικός σε νησί του Αργοσαρωνικού) και ο Δ. Κωνσταντινιδης 31. Για τον τελευταίο έχουμε το χρέος να πούμε,ότι οι παρουσίες του είναι κατ΄ουσίαν «πλασματικές», αφού όποτε δίνει το παρόν,αμέσως μετά την διαδικασία παρουσιών, φεύγει τρέχοντας. Αν κάποιος δει τα πρακτικά του συμβουλίου δεν έχει πάρει για κανένα των λόγο πλην ίσως μιας,δύο εξαιρέσεων. Αυτή τουλάχιστον είναι η εικόνα που καταγράφεται από τα στοιχεία. Οι πολίτες ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους..