Latest News

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2017

Κτηνοβασία:Αυτός ο τύπος βίασε το σκυλί του - Αποκαλούσε το πιτ μπουλ «Baby Girl»! (ΕΙΚΟΝΑ)




Σοκαριστική υπόθεση κτηνοβασίας στη Φλόριντα των ΗΠΑ, με έναν 23χρονο ο οποίος συνελήφθη για το βιασμό του πιτ μπουλ της...
οικογένειάς του!

Η νεαρός κάτοικος της Πενσακόλα της Φλόριντα, είχε βιάσει εκατοντάδες φορές τον σκύλο τα τελευταία τρία χρόνια, όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, μετά την καταγγελία που έκανε συγγενής του.

Μία ξαδέρφη του 23χρονου βρισκόταν σπίτι του, όταν άκουσε θορύβους από το δωμάτιό του δράστη. Μόλις μπήκε στο δωμάτιο, είδε τον νεαρό άνδρα να βιάζει το πιτ μπουλ, το οποίο έδειχνε να υποφέρει. Ο Μπράντλεϊ Τζιν Χάμπαρντ, όπως είναι το όνομά του, αποκαλούσε το σκυλί «Baby Girl», θεωρώντας πως είναι… κοπέλα του.



Η μάρτυρας πήγε στην αστυνομία και έκανε καταγγελία για κακοποίηση ζώου. Οι εξετάσεις που υποβλήθηκε το τετράποδο, απέδειξαν ευρεία κακοποίηση στα γεννητικά του όργανα.
Ο 23χρονος προφυλακίστηκε για σεξουαλική κακοποίηση ζώου και η δίκη του ορίστηκε για τις 2 Φεβρουαρίου. Ο πατέρας του 23χρονου αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο η μάρτυρας είπε στην αστυνομία ότι τον είχε καλύψει πολλές φορές στο παρελθόν όπως και τώρα.