Latest News

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

"Βουλιάζουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ..."!!!


Από τον Κύρο Παληκάρη 

"Βουλιάζουν τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που με γνωστά ονόματα  έχουν ακροαματικότητα...


1, 2% ..."!!!


Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε μεταξύ άλλων αιρετός από την παράταξη της πλειοψηφίας σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Με τον ισχυρισμό αυτό προσπάθησε ν' απαντήσει στην κριτική από την αντιπολίτευση για τη χαμηλή ακροαματικότητα και τα μηδενικά διαφημιστικά έσοδα του Δημοτικού ραδιοφώνου Πειραιά κατά τη συζήτηση για την έγκριση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης  οικονομικού έτους 2017 της Δημοτικής  Ραδιοφωνίας Πειραιά (ΔΗ.ΡΑ.Π)».
Η τοποθέτηση αυτή προκάλεσε αίσθηση, καθώς δεν συνηθίζεται δημοτικός σύμβουλος ν' αναφέρεται δημόσια και μάλιστα αρνητικά για την κατάσταση ιδιωτικών εταιρειών και δη ιδιωτικού ραδιοφώνου που πρόσκειται φιλικά στη δημοτική αρχή Μώραλη.
Το εντυπωσιακό είναι ότι δεν υπήρξε καμία διόρθωση ή έστω παρέμβαση ούτε από το δήμαρχο, αλλά ούτε από δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της πλειοψηφίας, γεγονός που άφησε την εντύπωση ότι μπορεί και να ισχύσουν όσα ειπώθηκαν περί ναυάγιο...

@ Απλά να πούμε πως τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90, 1 (σ.σ. τον τελευταίο χρόνο είναι εκτός των μετρήσεων ακροαματικότητας) είναι ένα ιδιωτικό ραδιόφωνο και δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα δημοτικό ραδιόφωνο που επιχορηγείται τον χρόνο με περίπου 1.500.000 ευρώ από τα ταμεία του Δήμου Πειραιά. Επιπλέον, τα ετήσια λειτουργικά έξοδα ή έσοδα ενός ιδιωτικού ραδιοφώνου αφορούν αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη ή τους μετόχους της εταιρείας και όχι τους δημότες ή κανέναν άλλο.  
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ είναι εξαιρετικά απίθανο να έχουν ετήσια διαφημιστικά έσοδα 16.000 ευρώ, όπως συμβαίνει με το "Κανάλι 1"...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ