Latest News

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Σόου Αγραπίδη - Βουράκη με ατάκες από το...σχολείο!

Αν δεν παρακολουθήσατε την τελευταία  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, τότε χάσετε το απίστευτο σόου Αγραπίδη - Βουράκη με τους...
επικούς διαλόγους!

Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια της προ -ημερησίας συζήτησης, όταν ο Ιωσήφ Βουράκης έθεσε το θέμα του διαχειριστικού ελέγχου στα οικονομικά του Δήμου Πειραιά, αν και φαίνεται ότι οι επικεφαλής των παρατάξεων είχαν κάνει συμφωνία σιωπής με το δήμαρχο όταν τους έδωσε την απαντητική έκθεση των ελεγκτών. " Θα μιλήσω απλά νεοελληνικά γιατί έκανα κοπάνα στο μάθημα των αρχαίων στο σχολείο..." είπε στην αρχή της παρέμβασή του ο Βουράκης. Απευθυνόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Χρ.  Αγραπίδη που του είχε απαντήσει με μια φράση στα αρχαία σε προηγούμενη συνεδρίαση, με αφορμή την επιταγή των 6,3 εκατομμυρίων ευρώ του εξώδικου συμβιβασμού του Δήμου Πειραιά με την τράπεζα Merrill Lynch.
Μάλιστα, ο Ι. Βουράκης προέτρεψε τον αντιδήμαρχο να παραιτηθεί μέχρι να δικαιωθεί από τη δικαιοσύνη για όσα αποδίδουν οι ελεγκτές για την 8ετή δημαρχιακή του θητεία. 
Ο  Χρ. Αγραπίδης ζήτησε και πήρε το λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στον επικεφαλής του συνδυασμού "Πειραιάς Νέα "Αρχή", κάνοντας λόγο  για «συναδέλφους τουρισμού» που λαμβά­νουν κατευθύνσεις από βουλευτές και θορυβούν γιατί θέλουν να βγουν από την πολιτική αφάνεια”.
Έτσι, επικαλέστηκε πως στο παρελθόν είχε εκλεγεί δήμαρχος με δεκάδες χιλιάδες ψήφους για δύο τετραετίες. Όμως φαίνεται πως ¨ξέχασε” ότι στις τελευταίες εκλογές εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” λαμβάνοντας μόλις 1.500 ψήφους και μάλιστα με τρισταυρία!

" Εγώ μπορεί να μην πήγαινα στα αρχαία, αλλά εσείς φαίνεται πως απουσιάζατε από το μάθημα της έκθεσης. 

Είσαστε πάλι εκτός θέματος...!!!" απάντησε ο Ι.  Βουράκης.
 

Και συνέχισε: 
"Ήσασταν ξεχασμένος από τον πειραϊκό λαό για την 8ετία σας κύριε Αγραπίδη και η έκθεση των ελεγκτών σας επανέφερε στην επιφάνειας της δημοσιότητας με πολλά ερωτηματικά για την τότε δημαρχιακή σας θητεία. Oι απαντήσεις σας δεν έπεισαν τους ελεγκτές και στέλνουν την έκθεση στον εισαγγελέα αφορά εσάς και μόνον...”.

 @ Τελικά φαίνεται πως κάποιοι "τα μαθητικά χρόνια δεν τα αλλάζουν με τίποτα"!