Latest News

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Μύθοι και αλήθειες για τη γυναίκα και το σεξ


Το σεξ είναι ακόμα μία υπόθεση που βασανίζεται από στερεότυπα και προκαταλήψεις. Οι περισσότερες από αυτές που έχουν να κάνουν με τη γυναικεία απόλαυση, είναι... παραποιημένες, λανθασμένες ή αλλοιωμένες. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα: Μία γυναίκα δεν χρειάζεται οπωσδήποτε να είναι ερωτευμένη για να κάνει σεξ ή ότι το μέγεθος δεν είναι το άλφα και το ωμέγα ενός καλού σεξ. 
Κάπως έτσι οι άντρες πορεύονται με εντελώς λάθος πεποιθήσεις. Αποτέλεσμα; Κακό σεξ. 

Αν λοιπόν στεκόμασταν μπροστά στον φίλο μας ή στον τύπο που μας αρέσει θα θέλαμε να του πούμε ότι:
  • Δεν πρόκειται να σε ερωτευτώ παράφορα ή να θέλω να σε παντρευτώ απλά και μόνο επειδή κάναμε σεξ. Υπάρχει ένας αστικός μύθος που λέει ότι οι γυναίκες δένονται πολύ περισσότερο με το σεξ σε σχέση με τους άνδρες. Ε, λοιπόν δεν ισχύει. Είμαι κι εγώ άνθρωπος και έχω τις ίδιες βιολογικές ανάγκες με εσένα. Γι' αυτό ξέρω πολύ καλά τη σημασία του «one night stand» και το απολαμβάνω όσο κι εσύ! Μη σου κάνει λοιπόν εντύπωση αν δεν θέλω να ανταλλάξουμε αριθμούς ή να βγούμε την επόμενη μέρα. (Εννοείται πως) Θα αναλύσω με τις κολλητές μου ό,τι (μα ό,τι) κάναμε κατά τη διάρκεια του σεξ. Όπως πιθανότατα κάνεις κι εσύ με τους φίλους σου.
  • Δεν ξέρω πώς σου ήρθε αλλά δεν έχω καμία όρεξη να κάνω σεξ για πάνω από μια ώρα. Τι εννοείς γιατί; Γιατί μετά από λίγο δεν αισθάνομαι σχεδόν τίποτα, κουράζομαι, πεινάω και είμαι σίγουρη πως τα ίδια σκέφτεσαι κι εσύ.
  • Αυτά που λένε για τη σημασία των προκαταρκτικών στο σεξ είναι πέρα για πέρα αληθινά. Τα προκαταρκτικά δεν είναι ούτε κάτι προαιρετικό, ούτε κάτι που το κάνουμε για να περάσει η ώρα, αλλά βασικό κομμάτι του σεξ. 
  • Όταν με ρωτάς συνέχεια αν είμαι κοντά στο να έρθω σε οργασμό το μόνο που καταφέρνεις είναι να το καθυστερήσεις κι άλλο. Είναι χειρότερο και από το να σε ρωτάει κάποιος κάθε πέντε λεπτά «Φθάνουμε;». Μη λες τίποτα λοιπόν. Απλά κάνε λίγη υπομονή.
  • Θέλω να δοκιμάζουμε καινούργια πράγματα και διαφορετικές στάσεις. Δεν είμαι πουριτανή ή ντροπαλή. Είμαι πολύ πρόθυμη να δοκιμάσουμε νέα πράγματα, αρκεί φυσικά να νιώθω άνετα μαζί σου.
  • Δεν ξέρω αν το «ας μείνουμε λίγο ακόμα στο κρεβάτι μετά το σεξ» είναι υποχρεωτικό, αλλά εγώ θέλω να γίνει. Κυρίως, αν εσύ έχεις τελειώσει κι εγώ όχι (ακόμα).