Latest News

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Προσφορά - ρεκόρ σε άπορους από το Νίκο Πηρούνια - Μοίρασε 11 τόνους φρούτα σε οικογένειες του Πειραιά (ΕΙΚΟΝΕΣ)



 Σχεδόν 11 τόνους φρούτα μοίρασε ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Πηρούνιας σε άπορες οικογένειες, αλλά και σε εργαζόμενους και μαθητές του...

Δήμου Πειραιά.
Η προσφορά αυτή έγινε μετά την πρόταση που είχε καταθέσει ο ίδιος στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο πριν από το Πάσχα. Αν και οι υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι μπορεί να έδειξαν ...απροθυμία για το τραπέζι αγάπης, ωστόσο εκείνος τήρησε και με το παραπάνω την υπόσχεση του να μοιράσει φρούτα στις άπορες - και όχι μόνο -οικογένειες της πόλης.


Έτσι, ο δημοτικός σύμβουλος πήγε και παρέδωσε αυτοπροσώπως περίπου 11 τόνους φρούτα (για την ακρίβεια 10.714 κιλά πορτοκάλια και μανταρίνια, αρίστης ποιότητας) στην πρόεδρο της ΚΟΔΕΠ στο ισόγειο του κτιρίου της Δημοτικής Επιχείρησης.

Η προσφορά αφορούσε τις 1.250 άπορες οικογένειες της πόλης, αλλά και 376 εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Πειραιά, καθώς και τους 150 μαθητές και εθελοντές εκπαιδευτικούς της Διδακτικής Αλληλεγγύης.

Επιπλέον, ο Νίκος Πηρούνιας έκανε γνωστό ότι προσφέρει διαρκή χορηγία για όλη τη σχολική χρονιά  σε πορτοκάλια και μανταρίνια Στους 150 μαθητές της διδακτικής αλληλεγγύης

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσφορά των περίπου 11 τόνων φρούτα είναι μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από ιδιώτη σε άπορες οικογένειες και εργαζόμενους στο Δήμο Πειραιά, καθώς η προηγούμενη ήταν 9 τόνους.