Latest News

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Αυτό είναι το συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Η ελληνική συμμετοχή θα κάνει φέτος απευθείας ανάθεση στον μουσικό διαγωνισμό της...
 Eurovision 2016 .
Το τραγούδι ήδη ετοιμάζεται κάτω από άκρα μυστικότητα και θα έχει έντονο ελληνικό μουσικό «άρωμα» με έντονο βαλκανικό ήχο. Σκοπός είναι μέσα από τους στίχους να περάσουν αισιόδοξα την εικόνα της πατρίδας μας, αλλά με αναφορές στο προσφυγικό κίνημα και την οικονομική κρίση.
Την επιμέλεια της συμμετοχής έχει αναλάβει ο ίδιος ο Διονύσης Τσακνής καθώς γνωρίζει ότι το project «Eurovision» είναι κερδοφόρο για την ΕΡΤ και οφείλει να το υπερασπιστεί μέσα από τη θέση που έχει.
Σύμφωνα με πληροφορίες το συγκρότημα που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό μουσικό διαγωνισμό θα είναι οι «Argo». Το συγκρότημα έχει ήδη κάνει πολλές συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή και είναι μία από τις πιο επικρατέστερες συμμετοχές που θα στείλουμε στην Eurovision.  Βέβαια, πάνω στη σκηνή για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας θα ανέβουν πέντε άτομα από τα εφτά σύμφωνα με τους κανονισμούς του διαγωνισμού.
Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΕΡΤ: 
Με το συγκρότημα «Argo» θα συμμετάσχει η Ελλάδα στον φετινό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που θα διεξαχθεί στη Στοκχόλμη από τις 10 έως τις 14 Μαΐου.
Το συγκρότημα «Argo» αποτελούν η Χριστίνα Λαχανά (τραγούδι), η Μαρία Βενετικίδου (φωνητικά), ο Βλαδίμηρος Σοφιανίδης (τραγούδι), ο Κώστας Τοπούζης (ποντιακή λύρα), ο Ηλίας Κεσίδης (φωνητικά – κρουστά) και ο Αλέκος Παπαδόπουλος (νταούλι).
Σύντομα η ΕΡΤ θα παρουσιάσει το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στον διαγωνισμό, καθώς και τους συντελεστές του.